TUGA U BIH: Umrli mu majka, pa otac, a sada i on preminuo u 31. godini

U Bratuncu je, 27. novembra, klanjana dženaza Adelisu Jahiću, mladiću koji je preminuo 25. dana istog mjeseca u svojoj 31. godini života.

Oproštaj od ovog mladog života okupio je brojne ožalošćene članove porodice, uključujući njegove amidže, dajdže, amidžiće, dajdžiće, tetkiće te ostale članove mnogobrojne familije.

Adelis je pretrpio teške gubitke u svom životu, ostajući bez oba roditelja u relativno mladom dobu.

Naime, prije nekoliko godina, njegova majka je preminula, pa je on morao nastaviti svoj život bez majčinske figure sa ocem u Vogošći.

Međutim, sudbina mu ni u nastavku njegovog života nije bila naklonjena, jer je i njegov otac, nakon razboljevanja, također preminuo. Tako je Adelis ostao potpuno sam, bez podrške roditelja.

Prijatelji mladića opisuju ga kao osobu koja se hrabro suočavala s životnim izazovima i unatoč teškoćama uvijek se trudio nositi sa osmijehom na licu.

Njegova priča odražava istrajnost i hrabrost u borbi sa raznim iskušenjima života.

Dženaza je održana na porodičnom mezarju Blječeva u Bratuncu, s početkom u 13:00 sati, okupljajući zajednicu kako bi izrazila saučešće i podršku porodici Jahić u ovim teškim trenucima. Adelis će ostati u sjećanju svojih najmilijih kao simbol hrabrosti i snage u suočavanju sa teškom sudbinom.

Podijelite ovaj članak
error: Oo !!