Da je muftija živ, ja bih mu predložio još jednu moju bivšu ženu! Oglasio se Kaljmendi, bivši muž Zijade Povlakić

Mediji u Srbiji pišu da je muftija bio u ozbiljnoj, dugogodišnjoj vezi sa jednom manekenkom. Ona se pojavljivala na TV-u, imala je uspješnu karijeru, ali je ipak najpoznatija kao bivša žena velikog mafijaša sa ovih prostora.

Crna Hronika saznaje da je Zukorlićeva četvrta žena bila Zijada Povlakić, bivša žena od Elvis Keljemendija sa kojom imaju zajedničko troje djece. Jedan od podataka je CH saznala da je prošle godine Elvis Keljemendi sjedio u Hotel Evropi sa rahmetil Zukorlićem.

Redakcija našeg portala kontaktirala je Elvisa Keljmendija.

“Stvarno nemam vremena da se bavim sa nečim što meni uopšte nije bitno. Muftiju sam upoznao prošle godine, prije nego što će umrijeti. Upoznao sam ga preko jednog mog prijatelje koji je bio čitav život uz njega i bio mu je lično obezbeđenje.

Slobodno mogu reći da mu je bio jedan od najbližih ljudi i jedini koji mu je rahmetli Muamer vjerovao. Vidio sam ga nakratko u hotelu Evropa, prvi i zadnji put.

Što se tiče Zijade Povlakić, to je moja bivša žena sa kojom imam 3 djece i od koje sam se razveo 2008. godine. To je li bila njegova četvrta žena, to sam i ja pročitao iz novina. To što pišu portali Kurir i portal Republiku to se moraju obratiti njoj. Ona ima svoj privatni život može da radi šta hoće.

Ne znam što mene vežu za sve to. Ja nemam nikakve veze s njima. Da je muftija živ ja bih mu predložio još jednu moju bivšu ženu. Molim Allaha da se smiluje muftiji i sastavi u dženetu sa hurijama dženetskim. ” izjavio je Elvis Keljmendi za portal Crna-Hronika.

Zvanično Muamer Zukorlić je imao dvije žene i sa svakom od njih po četvoro djece. Prva supruga je Umeja Zukorlić, a druga Elma Elfić Zukorlić.

Izvor:

Tutinske Novine

Podijelite ovaj članak
error: Oo !!