Sjećate se bahatog momka iz Prijedora koji je maltretirao Bošnjaka? Sada je zbog javnih komentara ugasio svoj FB profil i tako dokazao svoju slabost

Osude nakon što je natjerao Azrina da sa svoje prikolice ukloni grb BiH

Podsjećamo, Marjanović je u Prijedoru natjerao Hodžića da sa svoje prikolice ukloni grb Bosne i Hercegovine. Marjanović je prethodno natjerao Hodžića da skine grb BiH sa cerade kamiona, te da se izvini Srbima. Događaj je izazvao reakcije i osude javnosti.

Renato Marjanović, koji je napao Azrina Hodžića u Prijedoru, pod pritiskom javnosti obrisao je profil na Facebooku.
Ovo je samo dokaz da se radi o jednom običnom slabiću koji nema namjeru širiti mir i slogu…

Danima su korisnici ove društvene mreže komentirali svaku fotografiju, svaki status Marjanovića.

Čak i na one objave od prije nekoliko godina bile su stotine negativnih komentara. Marjanović je na kraju odlučio ukinuti svoj profil.

Podsjetimo, Marjanović je natjerao Hodžića da skine grb BiH s prikolice te ga prisilio da kaže kako poštuje RS i Milorada Dodika.

Videosnimak na kojem se vidi kako maltretira Hodžića vidjelo je na njegovom profilu više od 50.000 korisnika, a ostavljene su stotine osuđujućih komentara.

Vjerovatno mnogi vlasnici profila sa kojih su upućeni komentari, su javno pozvali dotičnog slabića da ponovo to isto uradi, na što je ovome bilo korisnije da ugasi svoj facebook profil nego da se susrece sa nekim osobama koji mu ne bi dozvolili fizičko maltretiranje u sred RS-ke…

crna-hronika

Podijelite ovaj članak
error: Oo !!