Pokušaj dokazivanja da muftija Muamer Zukorlić nije umro usljed srčanog udara, već zračenjem vještačkog satelita / Video

Zračenje satelita je trenutno 59.8, a normalno je 0.2.

Kako je to moguće, pa veome je moguće, zato što to rade stručnjaci iz BIA-e (Bezbjednosno-informativne agencije).

Šta se desilo u Novom Pazaru sa Muamerom Zukorlićem? Da li je čovjek umro stvarno prirodnom smrću, ili mu je Radoš Stojanović iz BIA-e malo „pripomogao“ sa tim svemirskim američkim space lasserom iz Kalifornije, što koristi, ubijaju ljude okolo.

Pecne te malo, i samo kaže „srčani udar“, kao imao je srčane probleme. Kakve srčane probleme, čovjek 50 godina imao?! Izgleda sada svi imaju srčane probleme, kad te ubije iz lasera – ima srčane probleme.

Ja sam bio kod predsjednika na „Andrićevom vencu“, pred’o sam mu sve papire 11.avgusta, međutim stručnjaci iz BIA-e su nastavili da zrače i dalje, uprkos tome što sam ja bio kod predsjednika. Onda predsjednik izađe na televiziju i kaže: BIA prati situaciju na Kosovu, BIA prati situaciju u Crnoj Gori… Pa normalno da prate kada koriste američki satelit…

Najsavremeniji terorizam – ubijanje iz satelita…

Ovo su uvodne riječi osobe koja je svoj video uploadovala na Youtube kanal „Havana syndrome Belgrade Serbia Jewish Space Laser“

U potpisu nema autora videa, niti ime i prezime komentatora, ali jedino što ima jeste izvor i naziv profila sa YouTube kanala, kojeg ćemo objaviti na dnu teksta kao izvor ove objave.

Dakle, vidili ste o čemu se radi, a na stručnjacima je da ocjene vjerodostojnost izjave.

Ono što se odmah da primjetiti da među prvim komentatorima ovog videa na spomenutom profilu, ima negativnih komentara na objavu videa.

Da li će u nastavku biti dosta istomišljenika sa autorom ovog videa ostaje da se vidi.

Bilo kako bilo, Allahovom odredbom muftija Muamer Zukorlic se vratio svome Gospodaru, i molimo Allaha da ga obaspe svojim rahmetom i podari mu Dzennet inshaAllah!

Dva smo videa postavili, zbog bezbjedonosnih razloga.

Originialni izvor videa:

Havana Sindrom BIA Radoš Stojanović ubio Muamer -a Zukorlića??

Obrada: religis.com
Podijelite ovaj članak
error: Oo !!