Napustio nas je Elvir Bajramović. Otac koji je prije dvije godine prilikom susreta sa svojim sinom rasplakao region…

Manje od dvije godine je prošlo kako su svi bh., ali i regionalni mediji prenijeli priču o susretu dječaka Emela i njegovog oca Elvira nakon što se nisu vidjeli nekoliko mjeseci.

Elvir je radio u Njemačkoj, dok je Emel sa bratom i majkom ostao u Cazinu i nestrpljivo čekao da otac pripremi stan u kojem su se trebali kao porodica sjediniti.

Njihov susret nakon naše objave prenijeli su svi portali i televizije u regionu. Postali su simbolom naše sadašnjosti u kojoj sve više porodica napusta našu državu i pokušavaju pronaći sreću negdje u inostranstvu.

Emel je to dočekao. Njega i Elvira su ispratili prijatelji i familija ne znajući da li više žale što odlaze ili su više radosni što će napokon biti skupa.

Međutim nakon godinu dana Elvir otrkiva da ima tumor i počinje njihova nova bitka, puno veća i okrutnija, javlja Cazin.net.

Na žalost danas su tu bitku izgubili. Emel i njegov brat danas su opet ostali bez oca. Bolest je pobijedila.

Danas Cazin oplakuje jednog velikog čovjeka. Čovjeka koji je postao simbolom ljudskosti, očinstva, poštenja i prijateljstva.

Danas dva dječaka ostaju ne samo bez oca, nego i bez velikog uzora, bez zvijezde vodilje i velikog prijatelja piše

hayat

Podijelite ovaj članak

Jeste li ovo pročitali?

Zbog Dodikovih najava stigao hitan apel iz Berlina: Rasporediti trupe NATO-a u Brčkom, i preuzeti kontrolu nad nebom. Ovo će spriječiti otcjepljenje…

Vijeće za politiku demokratizacije (DPC) se oglasilo i pozvalo EU i NATO na hitnu reakciju …

error: Oo !!