DIJELI: POMOZIMO TARIKU DA DOBIJE BORBU ZA ŽIVOT! ZA OPERACIJU TUMORA TREBA 50.000 KM

Mladom Tariku Juhiću je prije tri godine dijagnosticiran tumor mozga te od tada prolazi kroz razne tretmane pokušavajući savladati ovu tešku bolest. Njegova porodica i prijatelji sada su pokrenuli akciju prikupljanja novca za veliku operaciju u Teksasu.

Na grupi “Apel za pomoć Tarika” navedeno je kako Juhić već nekoliko godina živi u Sjedinjenim Američkim Državama (SAD) sa suprugom Adelisom Juhić. Imaju dvoje djece – Zejda (4) i Ahmeda (1).

“Godinu nakon vjenčanja Tariku je dijagnosticiran tumor na glioblastomskom stadiju četiri u lijevom frontalnom režnju. Već tri godine prolazi kroz tretmane pokušavajući pronaći lijek koji će mu produžiti život. Početkom septembra ove godine doživio je napad zbog kojeg je hospitaliziran. Ljekari su mu rekli da nema još puno vremena, jer se tumor širi vrlo brzo”, navodi se.

Porodica oboljelog je prošle godine potrošila više od 100.000 KM na operaciju u Sjevernoj Karolini, a sada je otvorena opcija operacije u Teksasu (klinika Burzynski), ali ova klinika prihvata samo direktno plaćanje. Operacija košta 50.000 KM (ne računajući putne troškove od Idaha do Teksasa).

Računi za uplate: PAYPAL: adelisa.mehmedovic334@gmail.com

ZA UPLATE IZ BOSNE I HERCEGOVINE Adiko banka: Kadrić Kerim, Bilalovac 181 Broj računa: 3060272861182718

CRNA-HRONIKA

Podijelite ovaj članak

Jeste li ovo pročitali?

UKLJUČITE SE U AKCIJU: PORODICA KOJA ŽIVI NA DEPONIJI SMEĆA ĆE DOBITI SMJEŠTAJ

Nakon što smo jučer objavili priču o teškom životu porodice Husičić koja živi na deponiji …

error: Oo !!