Dzinski Dodir Simptomi
DzinskiDodirSimptomi

Koje su posljedice ako čovjek ovako počne komunicirati sa džinnima?

Osjetila sam džinski dodir prilikom spavanja. Šta da učinim? Dok sam spavala osjetila sam nečiju ruku…

Pitanje: U snu cujem zenske i muske glasove, navracaju me da izgovorim neke stvari, koje su jako ruzne. Jednom prilikom dok sam spavala osjetila sam neciju ruku oko moga struka kako me drzi, probudila sam se, ali nisam mogla da se pomaknem. Jako sam se uplasila, jer osjetila sam kako pomjera ruku. Htjela sam, od straha, da vrisnem, ali sam cula jedan glas koji rece: “NEMOJ”. U nekim prilikama cujem glasove kao…

Kroz moje misli idu, ali ovaj put sam cula kao u stvarnosti. Isto, jednom dok sam spavala pocela sam da vristim i ono me udari po glavi, kao pravi insan, jednostavno sam osjetila kako me nesto puce po glavi… Sta mi se ovo desava i kako da se zastitim od ovoga?

DRUGO PITANJE: Sta treba raditi ako covjek ima nocne more o dzinima i ako se smiju i navracaju covjeka da kaze da je neko drugi Bog, covjek se s njima svadja i odgoni ih i prijeti da ce ih Allah kazniti. Da li je to los znak ako covjek pocne na takav nacin komunicirati sa dzinima?

Odgovor: Ima vise nacina kako izbjeci napade dzinna i njihove smutnje i kontakte kojima se, najcesce, putem snova koriste kako bi strahom i smutnjom naceli i poceli njihove kontakte i nijete. Da bi izbjegla kontakte moras biti jaka i ustrajna u Islamu, klanjati odredjene namaze, biti pod abdestom sto cesce, zivjeti zivotom koji ne privlaci paznju dzinna (tj. izbjegavati sto vise grijesenje), spominjati cesto Allaha, azze we dzell, kroz razne zikrove i dr..

Nocne more su samo sejtansko-dzinsko zastrasivanje koje ponekad, kazem ponekad, predje u svakodnevne kako psihicko tako i fizicko djelovanje, pa se slabo imanska osoba, koja to dozivljava preda tom svijetu bez borbe.

Cilj sejtana je taj da odvrati vjernika i vjernicu od robovanja Allahu subhanehu we te`ala, tako da se koriste svim i svacim ne bi li im to uspjelo, ali ponovo ponavljam, uspjeva kod onih nestabilnih. Zato se ne boj, u islamu ima lijeka za ove njihove spletke, jer njihov je cilj zaplasiti, pa vladati, a posto se mi bojimo samo Allaha, onda nam njihovo zastrasivanje ne moze nauditi. To je njihov nacin rada, udaljiti insana od Allaha i pribliziti covjeka njihovom gospodaru, sejtanu, l.a., pa ce naravno koristiti i rijeci, kako Bog ne postoji, kako ima drugih bogova itd itd..

Od velike je koristi i ta svadja koju snivac vodi sa njima, jer se to iman (vjerovanje) snivaca bori sa njima, zato je jako vazno da covjek (snivac) sa sobom ponese nekoliko stvari prije spavanja, a to je oruzje protiv tih nepozvanih gostiju. Oruzje se sastoji od abdesta, prvog pancira protiv njih, zatim prouciti prije spavanja Ajetul Kursij, onda tri zadnje sure, Ihlas, Feleq i Nas, koje se prouce u dlanove pa se tijelo potare tim dlanovima. Zatim prouciti 33 subhanAllah, 33 elhamdulillah i 34 Allahu ekber, da bi na kraju proucili suru el Kafirun, tako da se naoruzani spavac slobodno ovim oruzjem moze upustiti u san, jer za svako prouceno dobijas zastitnika meleka.

Na pitanje odgovorio Abu Amr ibn Fadl, brat koji zivi u Makedoniji i koji lijeci ucenjem Kur’ana

Podijelite ovaj članak

Jeste li ovo pročitali?

Lejletul Miradz mubarek noc

Muslimani u nedjelju (27.02.2022) dočekuju odabranu noć Lejletu-l-Miradž

Šta za muslimane predstavlja ova noć? Noć Lejletu-l-Miradž za pripadnike islama predstavlja noć putovanja poslanika …

error: Oo !!