SESTRA U SUPERMARKETU OTKRILA SVOJ NIKAB I S PIKA ODGOVORILA MRZOVOLJNOJ RADNICI ZA KASOM: Ovako se islam brani. Svaka cast!

U FRANCUSKOJ, U JEDNOM SUPERMARKETU, SESTRA POD NIKABOM STRPLJIVO JE ČEKALA U REDU NA KASI. NA KASI JE RADILA ARAPKINJA KOJA NIJE NOSILA NI HIDŽAB NITI NIKAB, I DOK JE OTKUCAVALA ARTIKLE DRUGIH KUPACA, PREKO OKA I SRDITO JE GLEDALA SESTRU U NIKABU.

KADA JE SESTRA DOSLA NA RED, DJEVOJKA NA KASI JE OŠTRO POGLEDA I AROGANTNO REČE: “OVA DRŽAVA IMA MNOGO PROBLEMA A VAŠ NIKAB JE JEDAN OD NJIH! MI, IMIGRANTI U OVOJ DRŽAVI, DOŠLI SMO OVDJE DA PODRŽIMO OVU ZEMLJU I DA PODRŽAVAMO NJENU KULTURU A NE DA POKAZIVAMO SVOJU TRADICIJU I NAŠU VJERU! AKO ŽELITE DA UŽIVATE U VAŠOJ VJERI, VRATITE SE U SAUDIJSKU ARABIJU I TAMO SE TAKO NOSITE!”
NA TE RIJEČI SESTRA PRESTADE TRPATI STVARI U KESU I PODIŽE SVOJ NIKAB. DJEVOJKI NA KASI ZASADE DAH… BILA JE LIJEPA, IMALA JE PLAVE OČI I PLAVU KOVRDŽAVU KOSU.

POSLIJE KRATKOG ŠUTANJA SVIJU U BLIZINI, SESTRA PROGOVORI: “JA SAM FRANCUSKINJA, A NE ARAPSKA IMIGRANTKINJA. OVO JE MOJA DRZAVA I OVO JE MOJ ISLAM. VI, ROĐENI MUSLIMANI, JEFTINO STE PRODALI SVOJU VJERU, A MI SMO JE KUPILI.” POSLIJE OVIH RIJEČI, SPUSTI SVOJ NIKAB, PLATI KOLIKO JE BIO IZNOS I PONOSNO NAPUSTI SUPERMARKET.

DA JE ALLAH UZVIŠENI OBILNO NAGRADI…ALLAHUME AMIN!

sandzakavaz.rs

Podijelite ovaj članak

Jeste li ovo pročitali?

Šta reći o modernom hidžabu i prešminkavanju?

Niko ti ne brani da od svoje glave radiš šta hoćeš. Samo tebe će za …

error: Oo !!