KAKO JE KUR’AN IZLIJECIO MALOG HEROJA ANESA BOSTANDZICA

Jedna jako poučna priča objavljena je danas na društvenim mrežama, a može i trebala bi biti velika pouka svima nama. Pročitajte je.

“Dječak, od malena se bavi sportom. U dobi od 10 godina iznenadno oboli od misteriozne bolesti. Ne može da hoda ni da stane na noge. Krene potraga za lijekom. Ustanove Guillanov-Barreov sindrom, teško autoimuno oboljenje, koje je smrtonosno ako se na vrijeme ne reaguje. Bolest izaziva paralizu koja započinje u nogama (prvi stupanj je slabost u nogama), a širi se na gornje udove i lice i rezultira potpunim gubitkom svakog refleksa i potpunom paralizom cijelog tijela.

Dječak krene na skupe terapije, prođe cikluse liječenja, rehabilitaciju u Fojnici. Ali džaba. On ne ustaje na noge. Nalazi pokazuju da bi trebalo da je bolje, ali njegovo se stanje ne mijenja. Očekuje ga budućnost u invalidskim kolicima.

Dječakovim roditeljima neko preporuči, pošto medicina nema lijeka, da probaju liječenje Kur’anom. Nakon prve seanse, dječak je ustao. Nastavilo se liječenje Kur’anom, i dječak je potpuno ozdravio. Sebebom Kur’ana. Medicinsko čudo. Nakon oporavka, nastavlja da se bavi sportom. U decembru 2019. postaje prvak Balkana u karateu u svojoj dobnoj skupini.

Ime ovog heroja je Anes Bostandžić.
🙂”- objavio je na svome fb hafiz iz Bosanske Dubice Nedim Botić.

Neka Bog dragi nagradi one koji dobre vijesti šire i posebno one koji dobra dijela svakodnevno rade.

Izvor:
Cazin.NET

Podijelite ovaj članak

Jeste li ovo pročitali?

Mravi IzUsta

Pročitajte slučaj šejha Abasa: Zašto su mravi izlazili iz usta mejjita? Estagfirullah!

Ovakvo stanje mejjita nije nađeno nigdje u knjigama fikha Šejh Abas koji radi u gasulhani …

error: Oo !!