Svekrva im ušla u spavaću sobu, i učinila jezivu stvar. Zbog svekrve morala potražiti drugi stan

Društvenim mrežama kruži ispovijest žene koja je zbog svekrve morala potražiti drugi stan.

Pročitajte i sami:

“U braku sam dvije godine, i trenutno štedimo kako bismo mogli da priuštimo svoj stan. Kako bismo uštedjeli što više, otkazali smo najam svog stana i uselili se u kuću muževljevih roditelja, a onda sam tu otkrila šta mi svekrva radi iza leđa.

Ja i moja svekrva smo baš bliske i u dobrim odnosima još od početka moje veze sa suprugom. Ona mi je kao druga mama. Idemo zajedno u šoping, pijemo kafe i tračarimo. Međutim, stalno me je pritiskala da što prije zatrudnim jer želi unuče. Stvar je postala nepodnošljiva kada smo se uselili kod njih.

Došlo je dotle da me je zvala da gledam slike beba u časopisima i maltretira me pričama koliko su slatke. Uvijek učtivo odbijam dalju polemiku na tu temu.

Međutim, prošle nedjelje sam je uhvatila u nečemu od čega me je prošla jeza.

Naime, našla sam je nagnutu nad našim noćnim stočićem kako nam buši zalihu k…..a. K…..e koristimo jer ja ne mogu da pijem pilule, a ne želimo još da zatrudnim.

Bila sam bijesna i u potpunom šoku. Ona je probala da se opravda, ali zaista nema opravdanja za tako nešto. Nakon što sam je pritisla, priznala mi je da to nije prvi put da to radi.

Tako smo moj muž i ja riješili da se ipak manemo štednje i iznajmimo stan. Duže ćemo čekati da uštedimo za svoj stan, ali makar nam niko neće raditi iza leđa”, napisala je ova djevojka.

hayat.ba

Podijelite ovaj članak

Jeste li ovo pročitali?

Razija Čolaković: Ko nije živio sa svekrvom, ne zna šta je pedeset nijansi sabura…

Razija Čolaković, rođena Cazinjanka, iz Stijene, koja danas živi u Brčkom, aktivna je na društvenim …

error: Oo !!