Bosanci, Bošnjaci, muslimani i iskrene patriote Bosne i Hercegovine, pogledajte ko radi na Federalnoj televiziji!

Danilo Trgovčević je do rata radio u RTV BiH u Sarajevu. Uoči velikosrpskog napada otišao je u zonu odgovornosti Radovana Karadžića. Zaposlio se na fašisoidnu RTV Srpske Republike BiH, na zloglasni Kanal C poznat po barbarizmu koji je bio oličen u liku i nedjelu Riste Đoge.

Za nagradu, ‘crveni’ njegovu kćerka koja je završila prestižni fakultet na Palama, zapošljavaju u Sarajevu, na Federalnoj RTV, u istom onom gradu kojeg je njen tata Danilo terorizirao propagandom, u istoj onoj kući koju je izdao i opljačkao. Tamara Trgovčević vodi dnevnik i zauzima mjesto nekom djetetu šehida i RVI.

O ovome sam objavio istraživanje. Ubrzo je Danilo sa svog profila izbrisao sliku akreditacije kojom se hvalio anganžmanom u borbi protiv istine, Sarajeva, BiH i Bošnjaka. Srećom, spašena je ta akreditacija. Na tu objavu reagovali su neki koji dobro poznaju Tamarinog oca Danila. Sabiha Čopelj je ovo rekla u jednom od komenatar.

„Istina, Danilo Trgovčević je radio u Prenosu i emitovanju programa – PEP RTV Sarajevo. Sve njihove radne knjižice iz kadrovske služe i pečat je pokupila Radmila Tintor i svi su već u aprilu 1992.g. prešli na četničku stranu. Svi su imali zadatak da gdje rade pokupe sve i što više tehnike i vozila.

Oni tehničari gdje je i on pripadao su pokupili svu tehniku za prenos i snimanja, reportažna kola
direktnog prenosa, kao i ostala vozila“.

P.S. Ne postoji medij koji je ovo smio objaviti. Nijedan. Srećom, među nama ima onih koji su ovo prenijeli i upoznali korisnike društvenih mreža. Pozivam vas da i ovaj put podijelite činjenice. Borba nam je propisana.

izdvojeno.ba

Podijelite ovaj članak

Jeste li ovo pročitali?

Video: Skandalozna najava FTV-a povodom hapšenja pripadnika Armije BIH, Tamara izjavila da su uhapšeni zločinci

Prije četiri dana policijski službenici Državne agencije za istrage i zaštitu su u Tuzli i …

error: Oo !!