Intima u islamu: Greške koje se čine u predigri (OPREZ)

Kad je riječ o predigri, učestala je greška da se muž odma „okomi“ na najsenzibilnijeg erogene zone, kao, naprimjer, na usne, grudi, klitoris.

Stimuliranje ovih erogenih zona treba odložiti za kasnije, to jest, za etapu koja dolazi neposredno prije penetracije. Drugim riječima, grudi i bilvu treba početi stimulirati tek onda kad se žena uzbudi.

U protivnom to može negativno djelovati na osjećaje žene i, odatle, može dovesti do neuspjeha u bračnoj postelji.

Ako je to tako,na koji će onda način muž uzbuditi suprugu ? Prvo će nježno dodirivati njezin vrat, ramena i leđa, te će je ljubit, ovlaš i romantično, u obraze, usta, po vratu i iza ušiju, pritom joj šapćući uzbudljive riječi.

Kad muž primjeti da supruga brže diše, intenzivirat će poljupce, dodire i snažnije će je priviti sebi -tad je cijelo tijelo osjetljivo na dodir nego na početku predigre.

Premda je cijelo žensko tijelo osjetljivo na dodir, posebno su osjetljive erogene zone: usne, vrat, grudi, bradavice, resice ušiju, pupak, stopala,ruke, unutrašnji dio stegna, klitoris, stidne usnice …

No, ipak, žene se razlikuju u pogledu erogenih zona i, općenito, u pogledu uzbuđivanja, pa neke žene stimuliranje klitorisa vole više od samog snošaja.

Muž treba proučiti mapu tijela svoje supruge i saznati šta joj najviše odgovara.

Bilo kako bilo, predigri se treba sasvim predat, ne treba žurit.

Autor: MUHAMMED HASSAN

Za Akos.ba priredila: SELMEDINA M.

Podijelite ovaj članak

Jeste li ovo pročitali?

Savjet zaljubljenima: “Kako da ti ljubav ne slomi srce?”

Gotovo da nisam sreo momka ili djevojku koji nisu imali slomljeno srce, tešku ljubav i …

error: Oo !!