Zanimljivo ”Nedjeljom popodne”: U Sarajevo je došla zbog ljubavi i primila islam

Ove nedjelje u emisiji ”Nedjeljom popodne” imati ćete priliku upoznati sjajne i zanimljive goste.

Poznato je da u Bosni i Hercegovini živi nekolicina stranih državljana koji su zbog karijere ili ljubavi napustili svoju domovinu, a jedna od njih je i Ljudmila Babić.

U Sarajevo je došla zbog ljubavi, naučila bosanski jezik te prihvatila islam, a kako ističe, Nedim je nije ”nagovorio” na to, nego je sama odlučila. Kako je, zapravo, izgledalo njihovo upoznavanje, koliko je Ljudmilu bilo ”teško” nagovoriti da dođe u Bosnu, kako je reagovala kada joj je Nedim prvi put izjavio ljubav i kakve sve lijepe uspomene nose iz svakodnevnog života, saznajte danas u emisiji.

Upoznajte i Huseina Džirlu. Exkluzivno pred Hayatovim kamerama, Husein je pričao o svojoj mladosti, odrastanju, emotivnim i bolnim trenutcima kroz koje je prolazio, kakvo sjećanje nosi izmladosti, koliko turista ga posjeti godišnje, kako doživaljava reakciju ljudi na njegovu pojavu te kakvu još priču ima da ispriča…

Razdrmate se i opustite uz pjesmu Ammare Mistrić ali i uz harmonikaša Emira Vildića, a uz dva vrhunska trenera saznajte koje su čari plivanja i čarolije atlektike, sve ovo ali još mnogo toga saznajte ove nedjelje u emisiji ‘’Nedjeljom popodne’’ od 17 h na programu Hayat TV-a.

Pogledajte video

(Tarik Zerdo)

Hayat

Podijelite ovaj članak

Jeste li ovo pročitali?

Poučna priča o ženi koja je “ugostila” tri nepoznata gosta

Jedna žena je pred svojom kućom ugledala tri nepoznata musafira, pa im je rekla: „Vidim …

error: Oo !!