Nakon svađe sa suprugom pješačio oko 400 kilometara da razbistri glavu

Talijanska policija presrela je muškarca koji je prohodao 400 kilometara kako bi razbistrio glavu nakon svađe sa suprugom.

Muškarca je policijska patrola zaustavila rano u pondjeljak u blizini Fana u srednoj Italiji. Bio je umoran i promrzao, rekao je policijski dužnosnik Antonio Squanci. Policajcima je rekao da se posvađao sa suprugom i 22. novembra napustio zajednički dom u sjevernoj pokrajini Como.

Prvo se vozom odvezao do Milana, a onda krenuo hodati. Cilj mu je bila Apulija na jugu zemlje, piše ilmessaggero.it, prenose agencije.

Fano, gdje je zaustavljen, nalazi se 379 kilometara od milanskog glavnog kolodvora. Po Google Mapsu, to je put koji bi hodanjem bez zaustavljanja trajao 79 sati. Policija je muškarca odvela u hotel i nazvala njegovu suprugu koja ga je došla ‘pokupiti’.

Squanci je opovrgao medijska izvješća po kojima mu je policija napisala kaznu jer je kršio nacionalni policijski sat od 22 do 5 sati ujutro.

hanuma.ba

Podijelite ovaj članak

Jeste li ovo pročitali?

Portal IMAN.BA prenosi nevjerovatnu životnu priču: Zbog ljubavnice htio napustiti suprugu, a zatim se nešto desilo što mu je preokrenulo život

Nakon što joj je saopštio vijest o njihovom razvodu Kada sam stigao kući, večera je …

error: Oo !!