Gdje sve neće postaviti sihr. Pogledajte gdje je postavljen, na kojem mjestu ispod haube

Džini postavili sihr u autu ispod haube

Zove me jedan brat iz CH i preplašeno pita šta da rade, jer je njegov brat našao krvavo jaje ispod haube. Auto je nedavno skroz novo kupio, i nigdje nije bilo na servisu niti iko ima ključ do vlasnik. Obzirom da znam da imaju problem ( liječe se duže) sa malo jačim igračima, zaključio sam da su to džini postavili, ali opet Allah najbolje zna.

Ovo nije jedini primjer gdje džini naredbom sihirbaza postavljaju sihre gdje ljudska ruka ne može dostići.

1 ) Nedavno je još jedan brat u Danskoj nalazio ispod auta čudne stvari, a ispod haube isto tako jaje, kosa i neke čudne prljave stvari.

2) Jedna je sestra našla u podkrovlju jaje na dnu pune vreće, a kako ona kaže potkrovlje je potpuno zatvoreno i zaključano i oni jedino imaju ključ. Ovoj sestri kada sam učio rukju vidjela je kako su joj džini donijeli zemlju sa mezara i postavili po ćoškovima unutar kuće. Bilo joj je čudno da im niko ne ulazi u kuću, a u kući svi bolesni i ko u horor filmovima.

3) Jedna je sestra nakon mnoštvo učenja i terapija ( sena čaj, i kupanje naučenom vodom) izbacila na izmet ogromni pramen kose, što je to ne moguče unijeti u stomak normalnim putem a da to čovjek nezna.

Da nas Allah zaštiti i sačuva od zlih ljudi i njihovih pomagača.

Autor: Prof. Rešad ef. Korać

Podijelite ovaj članak

Jeste li ovo pročitali?

Bludnik i bludnica imaju veće mogućnosti da ih napadne Džinn. Poslije bludne radnje, prvo ih napada džinn, a onda uslijedi džinnski dodir, te ostale bolesti

Može li se džin zaljubiti u ženu? Može se dogoditi, kako to kaže šejhul-islam Ibn …

error: Oo !!