Evo kako sam preko mame saznala da mi je napravljeno da se udam za starijeg čovjeka

Napravljeno mi da se udam za starijeg čovjeka

PITANJE: Selam alejkum! Pošto živim u inostranstvu i nemam mogućnost da dobijem iskren ispravan savjet bez velikog truda, odlučila sam da se obratim vama. Već dvadeset dvije godine živim u Njemačkoj i skoro prije pet godina, moja je majka zvala jednu ženu da vidi da li imamo sihre u kući radi problema koje smo imali. Ta žena je gledala u kašike i vidjela da su sihri na meni i kazala je da sam nagazila na tuđe srpske sihre. Tim povodom otišla sam sama kod hodže jer niko nije htio da ide sa mnom. Taj hodža me uveo samu u sobu i gledao mi u dlan i pitao me kad sam imala zadnji put menstruaciju…

Pitao me je da li imam momka. Kad sam mu rekla da nemam, on je bio srdit na mene i rekao da lažem (nisam lagala!). Ponavljao je kako sam u vezi sa starijim čovjekom i kad sam mu odgovorila da to nije istina, on je mi čak rekao da šutim i da lažem! Sva uplašena, to sam i prešutjela. Rekao mi je kako mi je napravljeno od starijeg čovjeka da se udam za njega. Pisao je nešto na papir, puhao više puta, oko toga stavio lijepak i u vodu koju sam morala da pijem i da se ne kupam izvjesno vrijeme, i rekao mi je također ne spavam sama. Pola godine poslije toga ubrzo sam se udala za čovjeka koji je skoro osam godina stariji od mene, kojeg skoro nisam ni znala jer sam nekako bila zanesena. Nakon godinu dana braka rodila sam sina. Poslije dvije godine braka rastali smo se zato što smo se svaki dan svađali zbog sitnica.

Sin živi kod mene jer moj bivši muž nikako nije htio da priča o nama. Nije želio ni da ponovo stupimo u brak, samo je htio da spava sa mnom bez ikakvog vezanja. Nakon rastanka pala sam u malu depresiju i samo sa Allahovom pomoći izašla sam iz toga i počela sam da klanjam… Često sanjam ružne snove (crne pse, crnu pticu, zmaja, zmiju, kako mi neko pravi, za stolom sjedi s mojom haljinom uči nešto i ta haljina se diže i spušta, narod kako čini blud i spolne vanbračne odnose često sa ženama). Klanjam, puštam redovno suru El-Bekare, jedem med, čurokotovo ulje, kupam se u soli, jedem hurme i slušam Ajetul-Kursijju.

Skoro sam imala isto osjećaj da sam trudna (iako nemam nikakve realne spolne odnose sa muškarcima), stomak mi bude velik i pun zraka i dobijem male bolove. Radi tog sam pila puno vode sa soli i nakon tog sam povraćala mnogo. Često se budim noću, u tri sata ujutru zaspim i desna ruka i noge uvijek mi zebu. Kada učim Kur’an ili kada klanjam, pomalo drhtim i ljuljam se na mjestu.Skoro je bio jedan čovjek kod mene koji je poznat po tome da liječi sihre. Počeo je da uči rukju i pošto mi se ruka na početku mnogo pomicala, on je prestao i rekao mi je da klanjam, učim Kur’an itd. Sad nažalost nemam mogućnost da mu se ponovo obratim da mi skine taj sihr.

Da li je to potrebno, ili da se samo držim i dalje namaza i učenja, da li je to dovoljno protiv tog sihra u meni?

ODGOVOR: Alejkumus-selam! Kao prvo, vaša majka je savjete tražila od sihirbazice koja gleda u kašike. Njeno gledanje u kašike samo je paravan za njene sihirbaske radnje. Pošto vam je rekla da ste nagazili na srpske sihre, pretpostavljam o kome se radi: radi se o jednoj našoj lokalnoj sihirbazici koja putem jednog časopisa odgovara na pitanja i gleda u kašike, međutim u kontaktu sa tom osobom koja je lijepo “pokrivena” i koja je na slici pravo nevinašce, stoji da se pošalje ime i prezime majke te datum rođenja i ako treba slika, zbog liječenja na daljinu.

Nakon toga, vi ste bili kod veoma opasnog sihirbaza, koji je šejtan u ljudskom obliku, da Allah sačuva i zakloni. Na osnovu vaših snova i određenih simptoma, očito je da imate problema sa džinnima. Koliko god da imate problema sa njima, njihovo djelovanje na vas se pojačalo nakon vaše posjete tom hodži-sihirbazu.

Hvala Allahu pa ste se vratili vjeri, namazu i Kur’anu i izgleda da ste, hvala Allahu, imanski ojačali i da ste u stanju da se nosite s tim, zato vam je taj brat rekao da sami nastavite liječenje svojim ibadetom u borbi protiv tog zla. Samo nastavite tako, još uz svoj plan ubacite barem dva puta noćni namaz, dovu na njemu, post ponedjeljkom i četvrtkom te udjeljivanje sadake sa nijjetom izlječenja. Ako hoćete da vaš proces izliječenja ide brže, potražite nekoga ko ispravno liječi Kur’anom.

n-um

Podijelite ovaj članak

Jeste li ovo pročitali?

Neka Allah kazni sihirbaze na dunjaluku i na ahiretu. Iskustvo jedne sestre koje je imala u trudnoći…

Mnogim osobama, iako su bili samo prolaznici u mom životu, vjerovala sam, odavala im svoje …

error: Oo !!