Padaju maske, Draško Stanivuković otvoreno priznao: Srbija je moj imperativ!

Stanivuković je rekao da nikome ne bi prijalo da tražimo one najosnovnije stvari jedni od drugih

– Želja je, i ne samo želja, najiskrenija namjera, opredjeljenje Banjaluke i svih Banjalučana, dakle bratski, prijateljski, najbolji mogući odnosi na svijetu sa zvaničnim Beogradom i Srbijom, rekao je novoizabrani gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković u emisiji “Puls” BN televizije.

“Ako gledamo da je ta saradnja najbliža moguća…Kad smo rekli bratska, ja imam rođenog brata, ja bih želio da je moj brat jak i da sam ja snažan i da možemo ravnopravno da sarađujemo”, dodao je Stanivuković.

Tvrdi da je RS veću pomoć dobila od Srbije nego same države BiH, istina indirektno. Naime, Stanivuković jtvrdu da mu je smetalo što moramo da “tražimo” one najosnovnije stvari jedni od drugih.

“Ne bi nikom prijalo, koliko god da smo braća, da moramo da tražimo one najosnovnije stvari jedan od drugog. Cilj je da Banjaluka u tom pravcu ide.
Naše opredjeljenje jeste, i jedna poruka Beogradu i Srbiji ide, da politička figura nije samo Dodik, i to je istina, da postoji još politika, da postoji druga istina, prava istina, da postoje ljudi koji mogu da vode ne samo Banjaluku nego Republiku Srpski i da će te promjene biti za dvije godine.

Ja to znam, dakle više negu reći vjerujem”, naglasio je Stanivuković u emisiji “Puls” BN TV.

Pogledajte snimak

Svjetlo Dunjaluka

Podijelite ovaj članak

Jeste li ovo pročitali?

Molim vas uhapsite ovog nitkova! Srebreničane pronađene u masovnim grobnicama poistovjećuje sa đubrivom / Video

Pogledajte dobro i pažljivo ovog zločinca, genocidaša, kojem očigledno smeta nametnuti Zakon o zabrani negiranja …

error: Oo !!