Pa ja eto vid’la neku Fatimu pokrivenu a ona tamo ne more biti gora…

Kako se sestro spuštaš tako nisko i dopuštaš šejtanu da te nadvlada

Neke žene koje ne žele da se pokore Allahu , (trenutno mislim na hidžab) svoje propuste opravdavaju riječima “IMA I POKRIVENIH KOJE SU GORE OD OTKRIVENIH!”

Euzubillah sestro moja, je l ti misliš da će te Allah pitati za tamo neku ‘Fatimu’ koja je nosila mahramu a bila gora od neke tamo otkrivene???

Je l misliš sestro tako ti Allaha da ćeš ti odgovarati za njihove greške i propuste? Misliš li sestro da će ta ista ‘Fatima’ šta je imala mahramu a radila neke stvari koje ne bi smjela kao takva, skupa sa tobom u tvoj kabur? Kako se spuštaš tako nisko i dopuštaš šejtanu da te nadvlada, da te odvrati od pokornosti tvome Stvoritelju, a on samo želi da te u propast odvede skupa sa njim….

Svi smo mi sa grijesima, islam je savršen ali ljudi nisu, ugledaj se mila sestro na one koje čine sve da njihov Gospodar bude njima zadovoljan, a mani se onih koje pominješ kao loše jer ti nisi za njih odgovorna, a kada dođeš pred Allaha bez hidžaba (a žena bez hidžaba kod Allaha je prokleta) neće te Allah pitati za druge budi uvjerena u to!

Šta ćeš Mu reći? “PA JA ETO VID’LA NEKU FATIMU POKRIVENU A ONA TAMO NE MORE BITI GORA… I JA ZATO NISAM HTJELA DA TI SE POKORIM”??

To ti kod Allaha ne pije vode! Otvori oči mila sestro prije nego ti budu zatvorene, tad će biti prekasno!

Svjetlo Dunjaluka

Podijelite ovaj članak

Jeste li ovo pročitali?

Novozelandska policija uvrstila hidžab u zvaničnu uniformu

Policija na Novom Zelandu je uvrstila hidžab u zvaničnu policijsku uniformu kako bi ohrabrila muslimanke …

error: Oo !!