Mitropolit Crnogorske pravoslavne crkve Mihailo sasvim otvoreno: Srbi imaju plan da ponove Srebrenicu! Ali Srebrenice neće biti ni u BiH, ni u Crnoj Gori!

SPC je najgora, mrze islam, za njih je to pasja i lažna vjera. Srpski popovi su u Vatikanu trčali za Papom

Mnogo toga rekao je mitropolit Crnogorske pravoslavne crkve Mihailo, gostujući u sinoćnjem izdanju emisije Centralni dnevnik i u razgovoru sa Senadom Hadžifejzovićem. Kako je tekao ovaj žestoki i nemilosrdni intervju, pogledajte u priloženom videu…

U procentima, Srbi su u Crnoj Gori počinili genocid veći od Srebrenice. 1948.bilo je 1% Srba, 1991. 6-7%, a sada 30%, izjašnjavaju se tako iz interesa.

Srpska pravoslavna crkva je mitom i korupcijom, tj. simonijom kupila samostalnost. SPC je najgora, mrze islam, za njih je to pasja i lažna vjera. Srpski popovi su u Vatikanu trčali za Papom da ga poljube u ruku.

Nezadovoljni smo, jer nam je sve uzeto. Odnosi će biti zategnutiji, nije ovo samo pitanje imovine. Srbi hoće da se anulira referendum i Crnu Goru da pripoje Srbiji, pa da imaju izlaz na more. Kad bi Srbija vratila sve što je uzela od Crne Gore, ništa im ne bi ostalo.

Nećemo dozvoliti da ono što je crnogorsko bude dio Srbije. Đukanović je mudar političar, čekao je ovaj momenat kao što je čekao referendum o samostalnosti. Govorili su da sam primio islam. Nemam nikakvih kontakata sa srpskim episkopima, a neki od njih hoće u CPC, neću ih sve primiti.

Ima popova i patrijarha koji su oženjeni, a ima i onih “drugih”. Irinej ima dvoje djece. German je imao djece, a i Pavle.

Dačić je rekao da treba oduzimati državljanstvo Crnogorcima, a to rade vrlo mali političari. On je mali Slobo, nije svako Ture za vezira.

Srbi su priznali Kosovo i potpisali NATO pakt. Turci su znali cijeniti crnogorsko junaštvo, a i mi njihovo. Kod Srba su i Isus i Bogorodica Srbi, još samo da i poslanika Muhammeda prisvoje.

Otac nacije Dobrica Ćosić potvrđuje da su Srbi sve lažima dobili. Svi vjerujemo u jednog Boga, Allaha.

RS, država u državi ne može biti, BiH se mora ujediniti. Ljudi će se u BiH ponovo voljeti.

Sve ovo rekao je mitropolit Crnogorske pravoslavne crkve Mihailo, gostujući u sinoćnjem izdanju emisije Centralni dnevnik i u razgovoru sa Senadom Hadžifejzovićem.

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/AD)

Podijelite ovaj članak

Jeste li ovo pročitali?

2000 migranata napalo policiju: Sukob zbog pogrdnih riječi o Poslaniku Muhammedu a.s.

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova KS su se oglasili o informacijama koje trenutno imaju o sinoćnjim …

error: Oo !!