Pripadnici “Srpske časti” napali dvojicu Bošnjaka u Pljevima: Govorili su nam “neće vas više biti ovdje”

Kamenovano je nekoliko lokala čiji su vlasnici islamske vjeroispovijesti

U Pljevljima su danas napadnuta dva muškarca islamske vjeroispovijesti od strane pripadnika opozicionih partija, koji su zadobili lake tjelesne povrede. U Pljevljima je od sinoć demoliralno više objekata, kancelarije političkih partija, kao i jedno policijsko službeno vozilo, saznaje portal Standard.

Bivši član Bošnjačke stranke E.P. i njegov otac jutros su napadnuti u jednom pljevaljskom kafiću. Kako je Standardu saopštio napadnuti mladić, on i otac ničim nisu izazvali napadače.

Napadači govorili “neće vas više biti ovdje”.

“Babo i ja smo sjedili u jednom lokalu, kada se zaustavio automobil iz kog su izašle tri muške osobe i nasrnule na nas, ja sam pao na pločnik i zadobio lakše povrede, oca su odbranili čaršijski momci koji su priskočili u pomoć. Govorili su nam da nas neće više biti ovdje”, kazao je E.P. za Standard.

Nakon toga njima je pružena medicinska pomoć, gdje su im ustanovljene lakše tjelesne povrede.

Kako javlja građanin Pljevalja Standardu, u gradu su od sinoć neredi, kamenovano je, kako kaže, nekoliko lokala čiji su vlasnici islamske vjeroispovijesti, dok su bivši član Bošnjačke stranke E.P. i njegov otac jutros napadnuti.

saff

Podijelite ovaj članak
error: Oo !!