Kršćanima daje više od 1000 dolara ako prijeđu na islam

Muslimanski biznismen u Pakistanu nudi više od 1000 US dolara kršćanima koji pređu na islam, a skoro 6 000 ako cijela obitelj konvertira.

Video uradak postavljen na 22. kolovoza na platvomi TikTok two postao je viralan. U njemu Mian Kashif Zameer Chohadary, muslimanski bitznismen tekstilom, potiče kršćane da prijeđu na islam. Ako to učine dat će svakomu od njih po 200 000 rupija (1 186 US dolara), a milijun (5 930 US$) ako konvertira cijela obitelj.

Video uradak, kako piše AsiaNews, postavio je korisnik n. 9999. Autor sa zlatnim (pravim ili lažnim?) lancem oko vrata govori: „Zdravol Zovem se Mian Kashif Zameer. Ovdje na TikTok-u, ljudi objavljuju glupe izazove drugima. No, ja sada obznanjujem ponudu koja nikada nije data (…) Ako kršćanin prihvati islam dat ću mu 200 000 rupija; ako cijela obitelj konvertira na islam dat ću im milijun rupija. Molim vas prihvatite islam koji je najbolja religija.“

Također je dodao da svatko mora pomoći i poduprijeti one koji prijeđu na islam jer će mu taj čin pomoći na sudnjem danu.

Dan poslije ovoga, objavio je video u kojemu izražava najbolje želje guvemeru Punjaba, Chaudharyu Muhammadu Sarwaru, pokazujući tako da je u tijesnim vezama s vlastima.

nedjelja.ba

Podijelite ovaj članak

Jeste li ovo pročitali?

Emotivno prihvatanje islama mame Vesne i kćerke Sanje: “U islamu sam pronašla ono što me ispunjava” (VIDEO)

U emisiji ‘Stubovi islama’ emitovanoj na televizijskom kanalu Islamske zajednice u BiH, ‘BIR TV’, svoju …

error: Oo !!