ZENIČANI ZATEČENI PRIZOROM | NA JABUCI SE ISPISALA IMENA ALLAH DŽ.S. I MUHAMMED A.S.!

Mještani Pehara kod Zenice ostali su zatečeni prizorom koji su vidjeli na jabuci koju je prije nekoliko dana kupila Zehra Tukić, na kojoj su se arapskim slovima ispisala imena Allah i Muhammed a.s.

Kako nam priča Zehra, redovno u prodavnici kupuje jabuke i nikada joj se nije dogodilo ništa slično.

Još uvijek je i sama u šoku.

– Prije dvije noći nešto se pojavilo na toj jabuci, ali nisam obraćala pažnju. Kada sam jutros ustala i vidjela da postoji neki duži natpis te da jabuka nije izgleda kao kad sam je kupila, shvatila sam da se nešto dešava – priča ona.

Odmah je otišla je kod svog prvog komšije koji je hafzi, koji joj je kazao da se na jabuci ispisalo Allah i Muhammed. Posebno je interesantno što se natpis na jabuci i dalje širi.

– Na jabuci se i dalje nešto ispisuje, nije prestalo s ova dva imena. Imam još jabuka koje sam kupila toga dana, ali samo se na ovoj počinju ispisivati neke stvari – govori Tukić.

Napominje da su inače ona i njen suprug veliki vjernici i da ne propuštaju namaz, a da je ovaj prizor za njih nešto iznenađujuće ali i znak od Uzvišenog.

– Ovo nikada nisam doživjela niti gdje vidjela. Ovo je možda i neka poruka od Uzvišenog. Na hajr i dobro – kaže nam Tukić.

Podsjetimo, ovakvi prizori zabilježeni su i ranije kada se Božije i ime poslanika ispisivalo također na voću, povrću ali i životinjama.

Avaz.ba

Podijelite ovaj članak
error: Oo !!