Molimo vas nemojte ignorisati ovaj apel (dijelite dalje!)

Porodica živi u tuđoj, trošnoj, kući koja je u ruševnom stanju i puna vlage što još više otežava bolest dječaku Mevludina

Molim vas nemojte ignorisati djelite dalje nas brat prijatelj iz Cazina naselja Osredak Nuhanović Tehvida broj telefona 061276303 dva sina invalidi jedan nepokretan ima 22 godine drugi gluho njem moli sve dobre humane ljude širom svijeta za pomoć za priključak Struje koja Kosta hiljadu i 300 maraka molim vas u ime Allaha pomozimo Nasem bratu da priključak struje svi mozete zvati Eseda na broj telefona 061 276 303 mu uplatite Vasu pomoć preko veteran union jer nema ziro racun nadam se da ce dobri humani ljudi pomoci selam svima od Humaniste Eniz Avdagić

U cazinskom naselju Osredak živi osmeročlana porodica koja svakim danom preživljava teške životne muke. U kući živi majka Tehvida Nuhanović, njen suprug Esad te njihova četiri sina, snaha i unuk.

Smail Nuhanović jedan od Tehvidinih sinova zamolio nas je za pomoć.

Porodica najviše brige posvećuje nepokretnom Mevludinu (17), koji je rođen sa dječijom paralizom i ima česte epileptične napade, i Šemsudinu (16) koji je gluhonijem i ima šum na srcu.

Porodica živi u tuđoj, trošnoj, kući koja je u ruševnom stanju i puna vlage što još više otežava bolest dječaku Mevludina.

Porodica Nuhanović može se kontaktirati pozivom na broj 061 276 303 (majka Tehvida) ili lično posjetiti na mjestu Osredak kod Fisa.

Svaka pomoć je dobrodošla!

O ovoj porodici se pisalo i ranije.

Biscani.ba

Podijelite ovaj članak

Jeste li ovo pročitali?

Pomozite Muhamedu i njegovim oboljelim roditeljima da dobiju krov nad glavom

Udruženje Pomozi.ba pokrenulo je apel za pomoć Jasmini i Sanelu Lugonji iz Travnika koji se …

error: Oo !!