RAZVEO SE NAKON DVA DANA BRAKA JER JE SAZNAO DA MU JE ŽENA MUŠKARAC

Indonezijski mediji nedavno su se raspisali o bizarnom slučaju 31-godišnjeg muškarca koji se oženio ženom koju je upoznao na internetu, no samo nekoliko dana nakon vjenčanja saznao je da je ona zapravo muškarac.

Muškarac nazvan samo Muh, kako bi mu se zaštitila privatnost, buduću suprugu Mitu upoznao je prije više mjeseci preko Facebooka. Nakon što su se upustili u romantičnu vezu online, odlučili su se upoznati i u stvarnom životu.

Otišli su na kafu, a 31-godišnjak tvrdi da mu ništa na njoj nije djelovalo sumnjivo. Kaže da je izgledala predivno, zbog čega se odmah zaljubio u nju, prenosi Oddity Central. Muh je ostajao noću budan zbog nje i nakon nekoliko sedmica veze odlučio ju je zaprositi, na što je odmah pristala.

Prošli mjesec Muh je obavijestio svoju porodicu o planovima i sa svojim roditeljima posjetio Mitinu kuću kako bi prema običaju dostavili miraz – 20 milijuna indonezijskih rupija.

Ujutro 2. juna Muh i Mita otišli su se vjenčati. Iako je 25-godišnjakinja za svadbu prekrila lice, nikome nije izgledala sumnjivo jer je veo preko lica mladenke dio tradicije. Na njihovom vjenčanju bili su vjerski čelnici iz cijele regije, od kojih niko nije posumnjao u spol mladenke.

Stvari su pošle po krivu kad je Muh želio konzumirati brak prve bračne noći, a njegova mlada žena ga je odbila. No kad se to ponovilo i idućih dana, počeo je sumnjati da nešto nije u redu.

Nakon što je i treća noć prošla bez akcije, Muh se upustio u istragu te se šokirao saznanjem da je ona zapravo muškarac. Nije jasno kako je tačno saznao da mu je supruga muškarac, no kad je došao kući da se suoči s njom, već je bila nestala, odnosno nestao.

Pun bijesa obavijestio je porodicu da se odmah razvodi. Slučaj je prijavio i policiji te optužio Mitu za prevaru.

Policija je pronašla 25-godišnjaka, čije je ime, ispostavilo se, Adi. Još nije jasno kakva ga kazna čeka.

bhdijaspora

Podijelite ovaj članak

Jeste li ovo pročitali?

Ovo su četiri stvari kojima žena ruši svoju kuću

Četiri su stvari koijma žena ruši svoju kuću: inat, živčanost (nervoza), sumnja i podizanje glasa. …

error: Oo !!