Namaz Kraljeznica
NamazKraljeznica

Kako namaz ublažava bol kralježnice

Britanski list Indepedente objavio je ovih dana rezultate istraživanja utjecaja muslimanske molitve (namaza) na zdravlje leđa i križa

Grupa znanstvenika koja je godinu dana istraživala muslimansku molitvu na različitim mjestima u Velikoj Britaniji došla je do rezultata koji ohrabruju. Vjernici koji redovno i ispravno mole puno manje osjećaju bolove kičme nego ostali. Isti je slučaj i sa koljenima. List tvrdi da najmanje problema sa koljenima imaju britanski muslimani.

Rezultate koje je objavio Indepedent potvrdila je i međunarodna revija za inženjerstvo i tehnološke sustave. Ova međunarodna revija vršila je široka svjetska istraživanja i došla do rezultata koje je objavio britanski list. Istraživanja će biti proširena na osobe koje su već oboljele od bolesti leđa i koljena.

Ovi pozitivni rezultati mogu biti kao dodatak onomu čemu je namaz i namijenjen a to je pokornost volji Svevišnjega. Muslimani su nerijetko skloni i u postu tražiti razloge našega posta izvan pokornosti Bogu i udovoljavanju Njegovim odredbama.

islamska-zajednica.hr

Podijelite ovaj članak

Jeste li ovo pročitali?

Klanja 30 godina a ne zna šta znači “ALLAHU S SAMED”

Šta znači “Es-Samed”? Riječi u Kur’anu nisu slučajno upotrijebljene. Svaka riječ i mjesto gdje je …

error: Oo !!