O ovoj poligamiji niko ne priča. Ivan je pravoslavac koji ima tri žene

Ivan Sukhov (34) iz Rusije ima tri žene i devetero djece, a nada se da će imati još žena i najmanje 50 djece.

Prema zakonu može imati samo jednu ženu te su druge dvije na temelju usmenog dogovora.

Natalia i Ivan su u braku 11 godina. Ivan je ženi jedan dan rekao kako želi veliku obitelj.

U početku sam bila protiv toga i nisam si mogla zamisliti cijelu situaciju, ali sam shvatila da mu je to velika želja, kaže Natalia, prenosi 24sata.hr.

Ona i Ivan imaju šestero djece. Ivan je u međuvremenu upoznao Anu. Imaju troje djece i Ana je trudna s četvrtim djetetom. Nedavno im se pridružila i Madina. Ona je muslimanka i protivno volji svojih roditelja živi u ovoj neobičnoj obitelji.

Ivan je pravoslavac i to moji roditelji ne odobravaju. Vidjela sam ga na televiziji i zaljubila sam se u njega. Odlučila sam da ću biti s njim bez obzira na to što moji roditelji kažu, rekla je Madina.

Ivan i njegove supruge rade te Ivan tvrdi da imaju dovoljno novaca za cijelu obitelj. Trenutno žive u trosobnom stanu, a Ivan planira kupiti kuću u predgrađu.

Muslimane kao vjernike ne treba da interesuje život drugih osoba, ali ovdje je jedan detalj kojeg boli svakog muslimana, a to je izjava ove sestre, koja se udala za nemuslimana, pogotovo ako je istinita ova slika da nosi Nikab. Da je Allah nagradi za nikab, ali…

Povod objave ovog teksta jeste prvo da uputimo dovu Allahu da uputi ovu nasu sestru, da napusti ovaj brak, a drugo, da bude opomena svim nasim sestrama da ne stupaju u ovakve brakove. VJERNICE NEKA SE UDAVAJU SAMO ZA VJERNIKE…

jabuka.tv – obrada: www.religis.com

Podijelite ovaj članak

Jeste li ovo pročitali?

SmijesnaStranaVisezenstva

U sred predavanja, žena je ustala, skupila snage i rekla profesorici: “Ja sam već četiri godine udata za tvoga muža!”…

Profesorici je zbog ovih riječi, pozlilo i pala je u nesvijest… Tekst o višeženstvu koji …

error: Oo !!