Čega su se dosjetili bogati Arapi: Najskuplja wc šolja na svijetu ušla u Guinnessovu knjigu rekorda

Nedavno je u umjetničkoj galeriji u Dubaiju upriličena svečana prezentiranja wc šolje ukrašene dijamantima. Ova wc šolja ukrašena je sa 40.815 dijamanata u vrijednosti od 1,28 miliona dolara. Zabilježena je u Guinnessovu knjigu rekorda kao prvi toalet koji je ukrašen sa najvećim brojem dijamanata.

Predstavljanje dijamantne školjke izazvao je veliku raspravu na društvenim mrežama i uglavnom negativne komentare i ismijavanje. Tako je jedan od komentatora napisao: ”Historija će se sjećati Emirata po wc-u. Vladarska potraga za slavom i rekordima pretvorila se u ludu opsesiju.”

I dok većinu muslimanskih naroda u svijetu ubija glad i siromaštvo, dok Palestinici vape za pomoći i podrškom da se odupru zavjerama Trumpa i Netanyahua i ostalih bjelosvjetskih tirana, dotle arapsko-muslimanski zulumćari i tirani prave dijamantske toalete.

Zaboravljaju muslimanski zulumćari da ih čeka smrt i da će ih Svemogući Allah pitati za ogromne svote narodnog novca koji su potrošili u potrazi za slavom i rekordima, makar i preko dijamantnih wc šolja.

saff

Podijelite ovaj članak
error: Oo !!