PozivK raljica hidzab
Poziv Kraljica

Donesi na vrijeme odluku! Pozivam te da budeš kraljica!

Danas imaš šansu koju sutra možda nećeš imati

Ruže mirisne koje još uvijek ne nosite mahramu, želim vas danas pozvati da u ime Allaha donesete odluku i stavite svoju krunu.

Pošto znam da vi znate da je hidžab farz, neću vam govoriti zašto to trebate uraditi, reći ću vam jednu rečenicu koju sam čula od jedne sestre, koja je djelovala na mene prije nego što sam se pokrila: “Kada sam pritisnula onaj šalter ‘hidžab’ upalilo se svjetlo u mome životu”.

Bila sam ubijeđena da su ove riječi istinite i zaista sam se uvjerila da je tako.Sestro, upali i ti svoje svjetlo, nemoj da te sprečava to što nekome smeta.

Nemoj vjerovati šejtanu koji te plaši raznim lažima, da nećes moći ovo ili ono… Laže ti, vallahi! Iskoristi ove mubarek dane dok je on svezan i pobijedi ga!

Ako nisi do danas imala u planu da staviš hidžab, od danas planiraj, znaj da Melek smrti neće čekati da ti ispuniš ono što nisi, nemoj dozvoliti da se vratiš svome Gospodaru bez mahrame..

Sestro, danas imaš šansu koju sutra možda nećeš imati, pa iskoristi je, budi kraljica, nemoj pristati na ništa manje od toga!

Sestra A. S.     

Podijelite ovaj članak

Jeste li ovo pročitali?

‘Hajd kad se fino zavije, ali brate kad ono stavi preko lica…

Odgovor za sve one koji imaju negativno mišljenje o nikabu: Kakav je propis pokrivanja lica …

error: Oo !!