LavezPsaIzDzenite
PsiDzinni

Iz moje Dženite su počeli režati i lajati psi! Iskustvo majke iz Sarajeva i njezine kćerke studentice

Iskustvo majke iz Sarajeva i njezine kćerke studentice

Komšijska magija je odvela u društvo šarlatana, propalica, narkomana i oženjenih muškaraca. Čak je i na vlastitu majku dizala ruku, htjela je ubiti.Opsjedanje je samo jedna u nizu sposobnosti džina, a ujedno je sposobnost koju najviše zloupotrebljavaju. Poznato je da džini opsjedaju ljude, uzrokujući im fizičke i psihičke probleme. Opsjedanjem osobe, džini zaposjedaju njegovo tijelo i razum.

Ovime čine da se opsjednuti počne ponašati nesvojstveno svojoj prirodi. Jedino se kroz islam ovaj fenomen može u potpunosti i pravilno razumjeti. Mada, ove fenomene susrećemo i kod nemuslimana. Vidno je ova tematika iskorištena i u komercijalne svrhe pa tako imamo holivudske filmove koji su među publikom požnjeli velike uspjehe: The Exorcist, Rosemary’s baby, Začarane, Vještice iz Salema…

Koga sve džini napadaju
– Uglavnom, važno je znati da džini ne opsjedaju samo ljude. Životinje, biljke i neki predmeti takođe mogu biti opsjednuti.

Slučaj kojeg sam nedavno uspješno tretirala bio je dosta težak. Žena mi je dovela svoju kćer, Dženitu, studenticu. Djevojka – lijepa k’o lutka. Nju su toliko džini zaposjeli da se iz nje čuo lavež i režanje pasa!

– Dženita je bila mirna, nadasve talentirana djevojka. U svemu je nizala uspjehe što je jednoj njenoj komšinici bio dovoljan povod da joj iz ljubomore nanese zlo. Uradila joj je sihr pa je Dženita prvo zapostavila studij, zatim je uslijedila nebriga za izgled i mnoge druge stvari .

Moja je Dženita preko noći postala druga osoba. Svađala se sa mnom, napustila studij, izlazila i vani ostajala do kasno u noć. Družila se sa sumnjivim likovima. Narkomanima. Zbog nje sam otišla mnogim vidovnjacima, iscjeliteljima. Sve to je samo produbilo moju agoniju, a Dženiti nije bilo bolje. Počela je lajati, iz nje se čulo režanje divljeg čopora pasa – zabilježila je i to nesretna majka.

Ta njena veoma zlobna komšinica, ljubomorna na Dženitine uspjehe i ujedno kivna za neuspjehe vlastite kćerke, uradila je veoma tešku magiju kojom je Dženiti zagorčala život. Odvela je u društvo šarlatana, propalica, narkomana i oženjenih muškaraca. Čak je i na vlastitu majku dizala ruku, htjela je ubiti a sve sam saznala poslije proučene rukje.

priča čitatelja

novihorizonti.ba

Podijelite ovaj članak

Jeste li ovo pročitali?

Bludnik i bludnica imaju veće mogućnosti da ih napadne Džinn. Poslije bludne radnje, prvo ih napada džinn, a onda uslijedi džinnski dodir, te ostale bolesti

Može li se džin zaljubiti u ženu? Može se dogoditi, kako to kaže šejhul-islam Ibn …

error: Oo !!