Otkriveno ko je misteriozna osoba u bijelom snimljena u Poslanikovoj džamiji (Video)

Ne trebaju nama muslimanima nikakva čuda, nikakva ispisivanja Allahovog imena na paradajzu itd. Islam nudi odgovore na sva pitanja, samo ih treba potražiti u Časnom Kur’anu

Sigurno ste vidjeli ovaj video na kojem se vidi misteriozna osoba u svijetlo bijeloj odjeći kako sjedi među ostalim vjernicima u džamiji a kojeg možete pogledati ispod.

Naime, riječ je o običnom čovjeku u bijeloj odjeći koji je tu sjedio ali su sunčeve zrake napravile takav efekat da njegova odjeća blješti.

Jedan islamski youtube kanal je kontaktirao ljude koji tehnički održavaju kamere u toj džamiji, tačnije u Poslanikovoj džamiji u Medini i oni s potvrdili da se radi o sunčevoj svjetlosti koja je proizvela takav efekat kod osobe koja je tu sjedila.

Tako da se ne radi o nikakvom meleku, džinu ili nečem trećem, to je stvar gajba, to samo Allah zna.

Pojavom tog videa mnogi su bili uzbuđeni oko toga, svi su mislili da se radi o meleku, Subhanallah ali prava istina je da se radi o običnom čovjeku koji se zatekao na baš tom mjestu.

Ne trebaju nama muslimanima nikakva čuda, nikakva ispisivanja Allahovog imena na paradajzu itd. Islam nudi odgovore na sva pitanja, samo ih treba potražiti u Časnom Kur’anu.

Pogledajte dotični video ispod:

svjetlo-dunjaluka

Podijelite ovaj članak

Jeste li ovo pročitali?

Ovo niko nije primjetio. Vrata Poslanikove džamije se zatvorila tačno na noć Miradža, kao i u vrijeme Poslanika a.s.

Da se prisjetimo, početkom pandemije, tačno na noć Lejletu-l-Miradza zatvarila se Poslanikova dzamija, prvi put …

error: Oo !!