🔴DIJELI🔴DIJELI🔴DIJELI…MOLIMO VAS, kad su već police prazne, odvojite makar 1 kg od kupljenih rezervi za socijalno ugroženo stanovništvo

🔴DIJELI🔴DIJELI🔴DIJELI

Dragi naši sugrađani, potpuno shvatamo vašu težnju da u današnjen danu kupite što više brašna, germe, soli za svoje potrebe. Shvatamo jer smo i sami svedočili grozotama 90-tih, pa i sami znamo šta znači glad i strah od gladi.

Ali MOLIMO Vas da je zaboravite naše socijalno ugroženo stanovništvo, udovice, samohrane majke, nane i dede bez apsolutno ikog i naše korisnike – gladnu djecu Bosne.

Ne zaboravite da ovaj strah naši korisnici žive SVAKI DAN. Bebe koje roditelji prijavljuju za naše projekte piju razmućeno brašno sa vodom, umjesto mlijeka. Zamislite kako je njihovim majkama čitati o potencijalnim enormnim poskupljenjima brašna, a pritom čitaju da su police prodavnica opustošene…

Zato, MOLIMO VAS, kad su već police prazne, odvojite makar 1 kg od kupljenih rezervi za socijalno ugroženo stanovništvo. Stotine i stotine djece koju pomažemo kroz naše projekte ovise o pomoći dobrih ljudi. I oni zaslužuju hljeb!

Uzmite tu jednu kilu brašna, i odnesite u neku humanitarnu organizaciju za koju znate da vrijedno i transparentno, svakodnevno radi na pružanju pomoći ugroženim.
Odvojite 1 kg i za naše bebe i djecu projekata Idemo na babine, Fond odlikaši, Prva javna kuhinja za bebe…

Naše prostorije su na adresi Himze Polovine br 12, a donacije možete predati od ponedjeljka do petka od 13 do 18:30h
Vaše novčane donacije za kupovinu brašna socijalno ugroženim možete uplatiti na jedan od narednih načina:

🇧🇦Uplate iz BIH:
➡️ 154-180-20092471-62
Primalac: Udruzenje Obraduj nekoga
Intesa San Paolo Banka
Svrha doznake: nabavka brašna
➡️572 -456-00000789-78

MF Banka
Primalac: Udruženje Obraduj nekoga
Svrha doznake: nabavka brašna
🌏Uplate iz inostranstva:
IBAN: BA391541802009247162
S.W.I.F.T: UPBKBA22
Paypal: aidas-m@live.com

Obraduj nekoga

Podijelite ovaj članak
error: Oo !!