Ismar iz Zenice zapalio internet: Poslao otvorenu poruku Izetbegoviću, Čoviću i Dodiku:

Najmoćnija poruka političarima:

Našem mediju se javio Ismar Sulejmanović iz Zenice sa molbom da objavimo njegovu otvorenu poruku vladajućim političarima u BiH koju prenosimo u potpunosti.

Gospodo ili konji ne znam ni sam kako da vas nazovem, a da ne uvrijedim makar neku plemenitu životinju ili pravog gospodina. Imam 36 godina i kako znam za sebe slušam vaša odvratna imena na svakom mogućem mediju pa sam odlučio da vam napišem jednu kratku poruku.

Vladali ste i mojim kao i drugim gradovima godinama i uništili sve što se da uništit. Vas treba saprati puštanjem vode u wc šolju. Da li vi stvarno mislite da smo mi toliko glupi da vam više vjerujemo. Namećete nam mržnju i neke vitalne nacionalne interese, a ustvari jedini interes je da napunite svoje džepove.

Dodik u RS a ova 2 magarca u federaciji doveli su narod na rub haosa i propasti. Pravite referendume , izjavljujete kako je neko ugrožen i kako neko nekog želi uništit, a ustvari vi to u kafani dogovarate i radite narodima BiH.

Pa nećete još dugo – ustat ćemo i mi jednog dana i to će biti i gore nego onaj februar 2014.

Ustat ćemo ponosno za komadom hljeba sa oružjem u rukama. Ovaj put gospodo na vaše kuće i firme i tada vas ni NATO pakt neće odbranit a kamoli gladna policija koju gurate u vatru..

PA ONDA MOŽETE GOVORITI ŠTA HOĆETE , kako smo huligani i kriminalci nama to tada neće biti bitno jer gladan stomak ne bira.

Volio bih da jedan dan živite život običnog čovjeka da imate 310 km penzije ili 400 plate ako ste sretni da imate posao i da od toga hranite dvoje djece i plaćate račune. Da komad mesa vidite jednom mjesečno, a o moru da možete i sanjati.

Kažete kako je zaposleno na hiljade ljudi, pa daj recite koliko ih je skinuto sa biroa, i otišlo van Bosne pa onda vidite da niste zapravo nikoga osim rođaka zaposlili..

Dok riđobradi Bakir u Beč ide o državnom trošku sa 4 službena auta, i dok svi mediji u Austriji bruje o tome on se vadi na riječi kako to treba tako jer je on predsjednik. A Čović malo vako malo nako, ko mu ponudi više nezavisnosti i autonomije njemu se priklanja, a vile u hercegovini rastu i grade se.

Krivo mi je samo na ovaj naš glupi da ih nazovem narod – što ne ustane da ih sameljemo za Kurbane. Kad se diglo ono u februaru bio sam najsretniji, a isti taj narod oblati plemenite borce za našu slobodu i dopusti da tim momcima život bude na kocki i sad ih napadaju jer su napustili BiH. Pa i ja bi je napustio da mi se tako desi i da sam prolazio takve torture režima..

Doći će i vaše vrijeme kada ćete visiti sa mostova u gradovima BiH pred narodnim sudom.

Da je bogdom drug TITO tu da vam j** majku.. Nije vam valjala ta zemlja jer niste mogli krasti zato i govorite da je bio mrak kao i vaši sljedbenici koje plaćate na kašiku.

Vi zatvorski pacovi iz doba Jugoslovenskih zatvora koji postadoste vladari znajte da ima i božiji sud.. Ništa ukradeno nećete ponijeti sa sobom, a ono što je drug Tito izgradio vi i nakon 25 godina niste sve uništili.. Doći će i vama kraj bando bjelosvjetska. Ne radite vi za narod nego za bankare i svoje interese..

Bila je to kratka poruka Ismara iz Zenice za vladajuće ljude u BiH.

globalno.org

Podijelite ovaj članak

Jeste li ovo pročitali?

Mitropolit poručio Dodiku: “RS će nestati, Bosna će biti cjelovita, a od Srbije će ostati samo beogradski pašaluk”

“Bolje je Srbiji da misli o Vojvodini, da vide kako će riješiti to pitanje” Mitropolit …

error: Oo !!