Molim vas ovo pročitajte i podijelite ako vjerujete u Boga: Njihov cilj je kontrola nad svakim čovjekom koji hoda Zemljom!

Važna i bitna poruka svijetu!

Bilo da se radi o zavjeri bankara,uspostavi novog svjetskog poretka iluminatima ili čar reptilijancima,gotovo da nema teorije gdje se ne govori da svijetom vlada nekoliko veoma bogatih i moćnih porodica među kojima se ističu dinastije Rotšild i Rokfeler.

Ove porodice po mnogim teoretičarima,iako njihovi članovi nisu na visokim funkcijama povlače konce svih evropskih i svjetskih vladara u posljednih 250godina.

Oni su navodno zajedno sa još 11 porodica koje neki povezuju sa lozama iluminata uticali na sve vazne historijske događaje od Francuske burzoaske revolucije do danas.

Njihov krajnji cilj je neprimijetno uspostavljanje nogov svjetskog poretka koji će donijeti kontrolu nad svim ljudima na planeti Zemlji.

Osnivač kuće Rotšildovih je Mayer Amshel sin jednog trgovca koji je prodavao staru robu kao i stare kovanice i to u radnji nad kojom je stajao crveni štit od kojeg i prezime Rodshild i vodi porijeklo inace na Njemačkom to znači crveni štit.

To je uskoro postalo njihovo zvanično ime u kojoj postoji sve u knjizi “dinastija Rotšild”.Za kratko vrijeme oni su imali predstavništva u najvaznijim gradovima starog kontinenta i uspjeli su da cijelu evropu stave pod svoj uticaj a u Ameriku šalju rođaka Augusta Belmonda koji je dobio zaduzenje da kontroliše tek nastalu drzavu.

Samo nakon jedne generacije,manipulacije javne intrige,pretvorili su Rotšilde u najuticajniju silu na svijetu.Trgovci iz nize klase već 1815.godine dobili su nasljednju titulu barona.Mnogi Rotšilde povezuju sa neograničenim bogatsvom,ali oni ne jure za novcem samo da bi bezbrizno zivjeli već zele da bogatsvom utiču na sve drzave svijeta i da kontrolišu milijone zivota,a mozemo samo da nagađamo zasto sve to zele i za sta im je to sve potrebno.

Smatra se,prema nekim saznanjima,da su oni krivi za bar polovinu krvoprolića na Zemlji od 1770.godine.

Sličan i munjevit uspon imala je i porodica Rokfeler.Oni imaju jedinstveno mjesto u spirologiji SAD.

Tvrdi se da oni namjeravaju da kontrolišu sve prirodne resurse dok svi ne budu isrpljeni a kao cilj navodi se socijalističko-boljševičke ideje.

Oni kontrolišu naftne kompanije,banke i medije.

secretsof.world

Podijelite ovaj članak
error: Oo !!