Šokantna i zabrinjavajuća istina o Redžepu Tajipu Erdoganu! Pročitajte za šta je sve kriv:

Samo prvih devet razloga je dovoljno da shvatite ko je on…

Šokantna i zabrinjavajuća istina o Redžepu Tajipu Erdoganu: “Kriv je” za sve!

Redžep Tajip Erdogan je “kriv” za sve što se dešava u Turskoj. Ovo su razlozi što ga mrze!Kriv si što si u Turskoj 150.000 škola izgradio, ne ostavivši ni jedan grad bez fakulteta!Kriv si što si hiljade zgrada uradio pa su svi dobili svoj dom!Kriv si što su sve banke uzimale kamatu 47% od građana,a ti si smanjio na 10%!

Kriv si što si u svakom selu sve puteve asfaltirao!Kriv si što su prije tebe poljoprivrednici plaćali kamate od 59%, ti na 5,2% smanjio!Kriv si što si sve džamije renovirao koje su bile zapostavljene prije tebe!Kriv si što si svima do 18 godina obezbijedio besplatno liječenje!Kriv si što si ukinuo uzimanje para od pacijenata (mito) !Kriv si što je Turska vođa na Bliskom istoku!Kriv si Erdoğane što si ekonomski Tursku doveo u 15 najjačih država u svijetu!

Kriv si Erdoğane što si dao besplatno knjige za sve škole!Kriv si što si do kraja završio projekat “Marmare” !Kriv si što si uradio da je prihod Turske 800.000.000.000 $ !Kriv si što si obalom Crnog Mora uradio autoput!

Kriv si što je cijeli svet čuo za razvitak Turske!Kriv si što si od 13.000 bolnica izgradio 31.500 !Kriv si što nam porodice imaju svog doktora!Kriv si Erdoğane što si poljoprivrednicima obezbijedio pomoć sa gorivom!Kriv si što si povećao nacionalni dohodak sa 1.300 na 10.000 dolara!Kriv si što si sve uradio protiv narkomanije!Kriv si što si u Turskoj zabranio kockarnice!

KRIV SI ŠTO SI ZABRANIO ALKOHOL !Kriv si što si otvorio fabriku aviona!Kriv si zato što želiš da je Turska sa svima u dobrim odnosima!Kriv si što pomažeš Islamskim državama!Kriv si što svi vole Tursku zastavu!Kriv si što je infrastruktura sada 3 puta razvijenija nego prije tebe!Kriv si što si za sve invalide obezbijedio mjesečni prihod!

Kriv si što se broj siromašnih svake godine smanjuje!Kriv si Erdoğane što si obezbijedio besplatan ugalj za građane!Kriv si što svaki student sa slabim imovinskim stanjem može studirati!Kriv si za sve škole!Kriv si što braniš i podržavaš Bošjake u cijelom svijetu!Kriv si što podržavaš Bosnu i Hercegovinu i Sandžak!Kriv si što u lice govoriš svijetu da je u Bosni počinjen genocid, što se može vidjeti na ovoj slici, kako nosiš cvijet Srebrenice!Imalo bi se još puno šta pisati, ali nema potrebe jer onaj koji ovo ne vidi ne može ništa vidjeti!

Portal Svjetlo Dunjaluka

Podijelite ovaj članak

Jeste li ovo pročitali?

Nura Bazdulj

Nura Bazdulj – Hubijar: Postila, klanjala… Danas ne posti i ne klanja, a evo šta navodi kao razlog, i koliko omalovažava vjeru…

Postoji jedna skupina ljudi, strastvenih zaljubljenika u prošli život, u doba kada je lažno bratstvo …

error: Oo !!