DUŠAN TEODOROVIĆ PODRŽAVA IDEJU DA SE NOVOIZABRANA POSLANICA SA HIDŽABOM RAZNESE U SKUPŠTINI SRBIJE

Dno dna!

Jedino se tako može opisati ponašanje akademika Dušana Teodorovića kome se svidela ideja da se narodna poslanica koja nosi hidžab raznese u skupštini zajedno sa svim ostalim poslanicima.

Na vest da će u sledećem sazivu Skupštine Srbije jedna poslanica nositi hidžab jedan tviteraš je napisao – nadam se iskreno da je vaspitana u duhu džihada i da će se razneti u skupštini, zajedno sa 250 poslanika.

Zatim je taj tvit podelila jedna korisnica rečima – Pa ovo je extra. Dobro, malo bolesno, ali ono.

A kao šlag na tortu stigao je “čuveni” akademik-bagerista kako ga je prozvao Željko Mitrović, Dušan Teodorović, koji je lajkovao ovu morbidnu glupost. Neka mu je na čast!

Podsećamo, Skupština Srbije mogla bi prvi put da dobije poslanicu pod hidžabom. Reč je o dr Misali Pramenković, koja je treća na listi Stranke pravde i pomirenja (SPP). Da li će dr Pramenković ući u skupštinu znaće se nakon što Republička izborna komisija utvrdi konačne rezultate izbora, a predsednik SPP Muamer Zukorlić smatra da je skoro izvesno da će oni imati tri predstavnika u parlamentu.

REPUBLIKA.RS

Podijelite ovaj članak

Jeste li ovo pročitali?

Biljana Plavšić: “Klinton i Alija su imali dogovor po kojem je Srebrenica pala, a Naser “maknut” mjesec dana kako bi se plan realizovao”!

Dokazani neprijatelj Bosne i muslimana, Biljana Plavšić haška optuženica i predsjednica genocidne tvorevine Republike Srpske …

error: Oo !!