Musliman Nova Godina
MuslimanNovaGodina

Fotografija izazvala brojne reakcije: Ja sam musliman i ne slavim Novu godinu (Foto)

Uz fotografiju, prenosimo vam i dio komentara

Na društvenim mrežama pojavila se fotografija napravljena na, za sada, nepoznatoj lokaciji, a koja je izazvala brojne reakcije na internetu. Uz fotografiju, prenosimo vam i dio komentara:

– Muslimani imaju dva praznika, a to su bajrami, svako drugo slavlje je kontra naše vjere, a ko hoće da slavi, nek slavi. Niko nikome neće zabraniti niti može, ali samo da se zna da to nije naš praznik i da nema veze ni sa našom lijepom vjerom ni s našom lijepom tradicijom.

– Budalaština…ko te tjera da slaviš ili ne slaviš..u svoju kuću pa radi šta hoćeš…

– To će proći. Mislim na ovaj način ispoljavanja. Treba pustiti ljudima nek se ispucaju. Doći će tobe.

– Što nije sebi na kuću stavio natpis i sve ok. Gdje je ovo snimljeno, zna li se uopće? Glupani i autor i oni što su mu pomogli zakačiti.

– Zato i jesmo tu gdje jesmo!

– Svako isticanje i nametanje drugima je po meni bihuzur. Stvari koje nemaju suštinskog značaja. Kao isticanje zastava mimo praznika i mjesta gdje su određena ili vjerskih simbola mimo vjerskih objekata…itd..da ne nabrajam. Naravno, ja sam protiv takvih stvari i vrijeme je da se svemu tome stane ukraj u ovoj našoj napaćenoj i krvlju natopljenoj domovini.

– Šta koga briga ko slavi ko ne slavi, svašta.

– Suština je u tome da je musliman onaj ko se drži Kur’ana  klanja svih 5 vakata, posti ramazane, čiste je duše i ne mrzi drugoga, saburan je itd itd, a to znači ni 0,1 posto BiH stanovništva. Ovi što nam se u život se*u nisu muslimani nego se*onje.

– Ma kokuz pa ga sramota da kaže, već se vadi na vjeru hahaha.

Avaz.ba

Podijelite ovaj članak

Jeste li ovo pročitali?

Nakon kratkog razgovora sa muslimanom ovaj mladić je odmah primio islam na sred ulice u Innsbruck-u (Austrija) / Video

Mladić primio islam na sred ulice u Innsbruck-u (Austrija) Allah upućuje koga On hoće. Video: …

error: Oo !!