Pet prirodnih tajni ljepote

In Kutak za sestre
Prirodne Tajne Ljepote lijep izgled

Postignite lijep i zdrav izgled na sasvim jednostavan i halal način

Zaboravite na pudere i druge hemijske preparate koji vašoj koži donose veću štetu nego korist. Postignite lijep i zdrav izgled na sasvim jednostavan i prirodan način!Koristeći ovih 5 prirodnih tajni ljepote, ne samo da ćete izgledati ljepše, osjećati se bolje, nego će vaša koža (i kosa) biti zdravija nego ikada, i to sve u vrlo kratkom vremenskom periodu!

Krema za lice na bazi čurekota

Čurekot je spomenut u hadisu kao „lijek za sve osim smrti“, a medicinska istraživanja su nedavno potvrdila da čurekot sadrži preko 100 hranljivih vitamina, minerala i sastojaka koji pozitivno utječu na zdravlje. Na našem tržištu rasprostranjeno je čurekotovo ulje, te ga dosta ljudi konzumira za jačanje imuniteta i liječenje šećera, pritiska, masnoća u krvi, itd… (kompletan članak o ljekovitom dejstvu čurekotovog ulja možete čitati ovdje. Međutim, kako se čurekot pokazao izvrstan i za njegu kože, odnedavno na tržištu se pojavila krema za lice od čurekota. Veoma učinkovita, za samo 60 minuta prvi znaci su vidljivi, a već nakon 2-3 sedmice možete očekivati ispeglane bore, uklonjene akne i rupice (kratere) na koži, uklonjeno crvenilo, a koža postaje dosta mekša i zategnuta, te je zbog ovog mnogi nazivaju i krema za podmlađivanje:

Sapun od čurekota
Dok je krema namjenjena prvenstveno za lice, sapun od čurekota čisti i njeguje cijelo tijelo.

Arganovo ulje – marokanska tajna ljepote
Arganovo ulje dobija se cijeđenjem orašćića, a marokanke ga već stoljećima koriste u svojim ritualima uljepšavanja. Veoma skupocjeno, te bogato vitaminima C i E, može da učini čuda za kožu, ten, kosu i nokte.

Surma: Surma ne samo da uljepšava oči kao što to čini i obična maskara, već također štiti iste od raznih čestica i poboljšava vid, kako je preneseno u hadisu Poslanika Muhammeda, s.a.w.sMaslinovo ulje za kosu i kana:Maslinovo ulje obogaćeno bademom, učvrščuje korjene, te daje kosi sjaj i spriječava opadanje. Kana je prirodna farba za kosu koja ne šteti kosi kao što to čine mnoge farbe na tržištu.

Više informacija o ovih 5 proizvoda naći ćete na web stranici safaproduct.com gdje također možete poručiti (zasebno ili u paketu za dodadni popust)

Više na: safaproduct.com

You may also read!

Mladi Hafiz Autizam

Uprkos autizmu, 16-godišnjak hafiz Kur’ana

Dobio diplomu o položenom ispitu hifza Uprkos autizmu, tinejdžer iz Turske Ozan Memis naučio je Kur’an napamet i od

Read More...
Odabir Hajirli Supruge zenidba

Kako odabrati hajirli suprugu

Savjeti mladićima da vode računa prilikom izbora žene Ebu Hurejre, r.a., pripovijeda da je Allahov Poslanik, alejhi sselam, rekao: ”Ženu udaju

Read More...
Noc Lejletul Berat

Uskoro nam stiže mubarek noć. Noć u kojoj Uzvišeni Allah određuje ljudske sudbine, živote i NAFAKU

Muslimani širom svijeta 19. aprila obilježavaju jednu od četiri odabrane mubarek noći. Mubarek noć Lejletu-l-berat doživljava se kao vijesnik nadolazaćeg

Read More...

Mobile Sliding Menu

error: Oo !!