Pet prirodnih tajni ljepote

In Kutak za sestre
Prirodne Tajne Ljepote lijep izgled

Postignite lijep i zdrav izgled na sasvim jednostavan i halal način

Zaboravite na pudere i druge hemijske preparate koji vašoj koži donose veću štetu nego korist. Postignite lijep i zdrav izgled na sasvim jednostavan i prirodan način!Koristeći ovih 5 prirodnih tajni ljepote, ne samo da ćete izgledati ljepše, osjećati se bolje, nego će vaša koža (i kosa) biti zdravija nego ikada, i to sve u vrlo kratkom vremenskom periodu!

Krema za lice na bazi čurekota

Čurekot je spomenut u hadisu kao „lijek za sve osim smrti“, a medicinska istraživanja su nedavno potvrdila da čurekot sadrži preko 100 hranljivih vitamina, minerala i sastojaka koji pozitivno utječu na zdravlje. Na našem tržištu rasprostranjeno je čurekotovo ulje, te ga dosta ljudi konzumira za jačanje imuniteta i liječenje šećera, pritiska, masnoća u krvi, itd… (kompletan članak o ljekovitom dejstvu čurekotovog ulja možete čitati ovdje. Međutim, kako se čurekot pokazao izvrstan i za njegu kože, odnedavno na tržištu se pojavila krema za lice od čurekota. Veoma učinkovita, za samo 60 minuta prvi znaci su vidljivi, a već nakon 2-3 sedmice možete očekivati ispeglane bore, uklonjene akne i rupice (kratere) na koži, uklonjeno crvenilo, a koža postaje dosta mekša i zategnuta, te je zbog ovog mnogi nazivaju i krema za podmlađivanje:

Sapun od čurekota
Dok je krema namjenjena prvenstveno za lice, sapun od čurekota čisti i njeguje cijelo tijelo.

Arganovo ulje – marokanska tajna ljepote
Arganovo ulje dobija se cijeđenjem orašćića, a marokanke ga već stoljećima koriste u svojim ritualima uljepšavanja. Veoma skupocjeno, te bogato vitaminima C i E, može da učini čuda za kožu, ten, kosu i nokte.

Surma: Surma ne samo da uljepšava oči kao što to čini i obična maskara, već također štiti iste od raznih čestica i poboljšava vid, kako je preneseno u hadisu Poslanika Muhammeda, s.a.w.sMaslinovo ulje za kosu i kana:Maslinovo ulje obogaćeno bademom, učvrščuje korjene, te daje kosi sjaj i spriječava opadanje. Kana je prirodna farba za kosu koja ne šteti kosi kao što to čine mnoge farbe na tržištu.

Više informacija o ovih 5 proizvoda naći ćete na web stranici safaproduct.com gdje također možete poručiti (zasebno ili u paketu za dodadni popust)

Više na: safaproduct.com

You may also read!

Lice Musliman

Zbog ova četiri razloga bi se trebalo razvedriti lice svakog muslimana:

Mnogo je razloga zbog kojih naša lica treba da budu vedra, vesela i ukrašena osmijehom, osmijehom zadovoljstva i sreće,

Read More...
NagradaOd

Želiš li od Allaha dž. š. nagradu kao da si postio cijelu godinu?

Dolazi nam još jedan dragi gost koji pruža mogućnost svim vjernicima da se oplemene Vjerovjesnik, s.a.v.s., u hadisu veli: "Ko

Read More...
Lezeci Polozaj Ucenje

Smije li se Kur'an učiti u ležećem položaju, naprimjer, u krevetu prije spavanja?

Da li možemo učiti Kur'an u ležećem položaju, budući da po nekima tako ne izražavamo poštovanje prema Svetoj knjizi? ODGOVOR:

Read More...

Mobile Sliding Menu

error: Oo !!