ZASTRAŠUJUĆE: Čovjek za kojeg su iskopali 30 kaburova, u svakom ga je dočekalo isto…

Allah nam iz ovih razloga šalje podsjetnike. Ebu Abdillah Muhammed Ibn Ahmed El Kursi prenosi da je u Istanbulu bio jedan namjesnik koji je umro. Iskopali su kabur za njega i baš kada su spuštali njegovo tijelo u kabur, znate li sta su vidjeli u kaburu? U kaburu su vidjeli crnu zmiju koja ga je tamo čekala. Oni su se prestrašili, prirodno je da su se prestrašili, jer nisu htjeli da ovoga čovjeka ukopaju u ovaj kabur. Potom su iskopali drugi kabur i proveli su sate iskopavajući ga. Krenuli su da spuste tijelo u kabur, i znate šta se desilo?

Ista ta zmija koju su vidjeli u prvom kaburu je bila i u ovom kaburu, čekala ga je. Oni su potom iskopali treći kabur. Treći kabur! Kada su krenuli da ga spuste u kabur, iznenada se niotkud ponovo pojavila ona crna zmija u kaburu!

Pitam vas, moje mlade prijatelje znate li možda za ovu predaju, na šta se ona odnosi? Koliko kaburova mislite da su oni iskopali toga dana? 4? 5? 6? 7? 8? 9? 10? 15? 20? 25? Trideset kaburova! U predaji stoji da su toga dana iskopali trideset kaburova! Svaki put kada bi iskopali kabur i kada bi krenuli da spuste ovo tijelo u kabur, svaki put bi tu ugledali crnu zmiju koja ga je čekala!

Gdje ćeš se sakriti? Ne može biti jasnije od ovoga. Gdje ćeš se sakriti? Gdje?

Allahu!

Znate, čak i kada odete šest stopa ispod zemlje, ne možete pobjeći! Napustili ste ovaj dunjaluk, i otišli ste šest stopa ispod zemlje i mislite da ćete pobjeći? Ovo je gdje sve počinje! Ovi ljudi su bili umorni od kopanja tolikih kaburova pa su postavili pitanje ulemi. Šta da uradimo sa ovom osobom? Da nas Allah sačuva. Oni su im odgovorili da ga jednostavno zakopaju u kabur. A ostalo prepustite Allahu, i oni su ga ukopali.

svjetlo-dunjaluka

Podijelite ovaj članak

Jeste li ovo pročitali?

Majka šehida Izeta Nanića javno priča da sanja svoga sina i obznanjuje šta joj govori u snu

Rasima Nanić, majka rahmetli komandanta Izeta Nanića, kaže da često sanja svog sina, ali da …

error: Oo !!