Napravljeni su mi sihiri i ja sam to pojela

Pitanje: Es-selamu alejkum.
Imam 33 godine i po drugi put sam u braku, nemam djece. Da Vas nebi puno zamarala, meni je rečeno da su mi napravljeni sihiri i da sam ja to pojela.

Bojim se da mi nije napravljeno da nemogu imati djece, jer znam da je moja tadašnja svekrva bila protiv tog braka i nalazila sam razne papiriće sa arapskim slovima zašivane u odijela od mog bivšeg supruga, kao i platna u vidu trokuta na kojima su bile jednako urezane rupe.

Molim Vas ako imate neki savjet da mi date šta da uradim.

Odgovor: We alejkumu sselam.

Bismillah we sselatu we sselamu ‘ala Resulillah. Zahvala pripada samo Uzvišenom Allahu Vladaru Sudnjeg dana, neka je salavat I selam na posljednjeg Allahovog Miljenika i Poslanika Muhammeda sallallahu ‘alejhi ve sellem, na njegovu časnu porodicu I na sve njegove plemenite ashabe do Sudnjeg dana.

Nađite osobu koja ispravnom metodom liječi neka vam da terapiju na koju su naučeni ajeti poništenja sihra, ili po potrebi da se rukja prouči, a isto tako na komad čistog papira napisati naliv perom ili šafranom 90.ajet sure El-Enbija, to staviti u 5 litara vode i piti prvo ujutru na gladan stomak i zadnje pred spavanje i ako Bog da Allah će dati izliječenje, uz iskreno robovanje samo Allahu Uzvišenom i pokornost samo Njemu Uzvišenom ne pripisujući mu druga, čineći dobra djela i udjeljujte sadaku shodno vašim mogućnostima.

Na ulje maslinovo i na med naučiti ajete poništenja sihra, uljem mazati cijelu kičmu od vrta do donjih ekstremiteta i stomak, piti ulje i med ujutru i naveče po jednu supenu kašiku, a Allah najbolje zna.

Za islam-iman.com – Odgovorio: Mirza Semić

Podijelite ovaj članak

Jeste li ovo pročitali?

NASA riješila misteriju Bermudskog trougla? Ranije ovo nismo primjećivali (Islamski stav) VIDEO

„Iblisovo prijestolje se nalazi na moru“ Islam upozorava: Ne zadržavajte se na ovim mjestima! Uz …

error: Oo !!