Šešelj hvali Stanivukovića: On je veliki potencijal!

Negiranjem genocida u Srebrenici, glorificiranjem četničkog pokreta, nepriznavanjem presuda Haškog tribunala, “lijepi dečko bh. politike”, Draško Stanivuković, uspio je da zasluži javnu pohvalu lidera radikala u Srbiji, političkog oca predsjednika Srbije Aleksandra Vučića i osuđenog ratnog zločinca – Vojislava Šešelja.

Šešelj je u jutarnjem programu Hepi TV izjavio “da je Draško Stanivuković veliki potencijal”, te da lider SNSD Milorad Dodik “pravi grešku jer se sukobljava sa njim”.

“Umjesto Dodik da traži zajednički jezik sa njim, da mu se izvini, on prijeti da će Banjalučane da kazni što su glasali za njega” kazao je Šešelj, prenosi BN.

Nadalje, on je rekao da je Stanivuković “interesantan političar”.

“Treba još da uči, ali ima veliki potencijal. On je inteligentan, hladnokrvan i izlazi iz svakog sukoba sa političkim protivnicima kao pobjednik, jer ih tako hladan raspamećuje.

Dodik pravi grešku jer se sukobljava sa njim i kandidovao je čovjeka koji se izjašnjava kao Crnogorac za gradonačelnika Banjaluke. Neće Srbi više da glasaju za takve”, zaključio je Šešelj.

Izvor:svjetlo-dunjaluka.com

Podijelite ovaj članak

Jeste li ovo pročitali?

Pismo majke fudbalera Mesuta Ozila koje drži na zidu: “Nisi više moj sin”

Nijemac turskih korijena Mesut Ozil jedan je od najplaćenijih fudbalera Nijemac turskih korijena Mesut Ozil …

error: Oo !!