Mina Kostić tvrdi da je hrišćanka, njen brat musliman, a snaha budistkinja. Zajedno su u izolaciji

Pjevačica Mina Kostić ne krije da je snagu u teškim trenucima pronalazila u čvrstoj vjeri u Boga, a odnedavno se priključila i crkvenom horu.

Kako je objasnila, probe će ipak morati malo da sačekaju, dok ne prođe vanredno stanje zbog epidemije koronavirusa, a do tada, svima poručuje da treba da se svakodnevno mole, jer u tome jedino vidi izlaz iz ove situacije.

– Mnogi će da kažu „Mina Kostić samo u teškim trenucima vjeruje u Boga“, ali moram da ih razočaram, jer to nije istina.

Naravno, svaki dan se molim za naš narod i za čitav svijet da ova nesreća koja nas zadesila što prije prođe – kaže Mina i dodaje da se priključila crkvenom horu prije nego što je krenula epidemija.

Ja sam ubjeđena da bi, kada bi se ceo svet molio Bogu i imao veru u njega, sve ovo prošlo. Postoje različite vjere, ali Bog je jedan i on nas nikada neće napustiti, već će nas izvesti na pravi put – priča pjevačica koja trenutno živi kod brata i snaje.

– Čim je ovo počelo ćerka Anastasija i ja samo otišle kod mog brata. Ljepše je kada možemo da budemo sa porodicom i da budemo okružene ljubavlju. Djeca uče, igraju se u kući pošto njegov dom ima skoro 400 kvadrata, a ja čistim, čitam i gledam filmove o Bogu. Velika je kuća, a ja volim da perem i čistim pa taman imam i zanimaciju – rekla je Kostićeva.

Mina se kod brata preselila zbog epidemije koronavirusa, a kako kaže, ono što mnogi ne znaju jeste da je on oženjen Kineskinjom i da su u braku već 15 godina.

– Moj rođeni brat je u braku sa Ouishai Hu, ona je jedna predivna žena. Volim moju snajku. Volim da se našalim da je u našoj kući velika sloga, iako pod istim krovom žive ljudi koji poštuju različite religije. Ja sam hrišćanka, brat musliman, a snaja je budistkinja. Ona ustaje nekada u pet ujutru i po dva sata se moli, meni je to prelijepo. Svaki dan se molimo svo troje – rekla je Mina.
Izvor: pink.rs

Podijelite ovaj članak

Jeste li ovo pročitali?

“Skrivao sam se od ustaške vlasti jer nisam želio da se borim za ustaše”

”Maturirao sam 1943.godine, tako da sam dvije naredne godine se skrivao od ustaške vlasti da …

error: Oo !!