Nakon bratimljenja sa Izraelom: Pogledajte kako u Emiratima šire mržnju prema Palestincima /VIDEO/

Na društvenim mrežama traje intezivna kampanja širenja mržnje prema Palestincima…

Iz Tel Aviva je u Abu Dabi danas sletio prvi avion koji je na komercijalnom letu letio na relaciji Izrael-Ujedinjeni Arapski Emirati (UAE). Ovaj let je realiziran u skolopu sporazuma o normalizaciji odnosa između Ujedinjenih Arapskih Emirata i Izraela.

Istovremeno, na društvenim mrežama traje intezivna kampanja širenja mržnje prema Palestincima, odnosno propagiranje bratske ljubavi prema Izraelcima. Mediji i pojedinci vezani za vladare UAE-a šire prljavu kampanju protiv Palestinaca. Objavljujemo dva video snimka koji su objavljeni na društvenim mrežama, a koji na najgori način šire mržnju prema Palestincima, odnosno vrši propagiranje ljubavi prema Izraelu.

Hassan Sajwani, poznati emiratski novinar je jedan od onih koji skoro svakodnevno na ovakav način širi mržnju prema Palestincima. U snimku kojeg prenosimo on objašnjava da neki (misli na Palestince) uče svoju djecu da pale zastave njegove zemlje, a neki djecu odgajaju u ljubavi. On se na kraju zahvaljuje svojoj braći jevrejskoj braći i sestrama.

U svoju proizraelsku kampanju uključili su čak i djecu.

saff

Podijelite ovaj članak

Jeste li ovo pročitali?

Erdogan će svjetskim liderima uručiti svoju knjigu “Pravedniji svijet je moguć”

Erdogan će 19. septembra boraviti u New Yorku gdje će prisustvovati Generalnoj skupštini Ujedinjenih naroda …

error: Oo !!