Bruka i sramota! KAKO BEOGRAĐANI OD IMIGRANATA TRAŽE SE**ALNE USLUGE

JEZIVE PRIČE IZ BEOGRADSKOG IMIGRANTSKOG CENTRA:

“Mora se raditi na uspostavljanju načina i mehanizama da se o ovoj temi govori i da se ugroženoj djeci pruži adekvatna zaštita”, rekla je Jelena Vinčić, pedagog Centra za zaštitu i pomoć tražiocima azila

Pedagog Centra za zaštitu i pomoć tražiocima azila Jovana Vinčić kaže da muškarci u Beogradu nude novac maloljetnim dječacima migrantima za seksualne usluge.

Ona je rekla da ugroženi dječaci i mladići rijetko odlučuju da govore o tome zbog “kritičnog položaja u kojem se nalaze, kulturoloških i drugih razloga”, prenosi B92.

Vinčićeva je dodala da je to jedan znak sistemu i organizacijama koje rade s migrantima da obrate pažnju i reaguju na te probleme.

“Mora se raditi na uspostavljanju načina i mehanizama da se o ovoj temi govori i da se ugroženoj deci pruži adekvatna zaštita”, rekla je Jelena Vinčić.

Agencija Reuters je sredinom februara objavila vijest da dječake migrante, koji borave u napuštenom skladištu nedaleko od glavne Željezničke stanice u Beogradu, “često posjećuju srpski muškarci koji im plaćaju za seks, znajući da su neki od njih toliko očajni da će uraditi bilo šta da bi opstali”.

“Oni pitaju koliko vam je novca potrebno. Plate i odu, ali rade loše stvari sa njima”, rekao je jedan od tinejdžera za Reuters, navodeći da pojedini muškarci nude i do 2.000 dinara za seks sa dječacima.

(TBT)

Podijelite ovaj članak

Jeste li ovo pročitali?

Ovaj američki doktor je prešao na Islam zbog poslanikove žene Hatidže R.A evo i zašto

Kada mi je jednom prilikom u iznenadnu posjetu došao dr. Zaglul el-Nedžar, najviše smo razgovarali …

error: Oo !!