Proslavljeni MMA borac Habib Nurmagomedov i njegov otac u iskušenjima. Da ima Allah dragi bude na pomoći!

Khabib u suzama… (Video)

Vidno potreseni proslavljeni MMA borac Habib Nurmagomedov (Khabib) na svom Instagramu objavio je video u kojem se osvrnuo na zdravstveni bilten svog oca Abdulmanapa.

– Proteklih dana mediji su dosta pisali o mom ocu, kazao je prvak UFC-ate dodao:

– Moj otac je u bolnici u veoma teškom stanju. Imao je komplikacije sa srcem uzrokovane koronavirusom. Operisao je srce prošle godine, a zbog koronavirusa je morao ići na novu operaciju. U veoma, veoma teškom je stanju. Molimo Allaha da mu se smiluje, da ozdravi i da nam se vrati. Hvala svima vama koji mi šaljete poruke podrške i raspitujete se za stanje mog oca. Neka nam Allah pomogne svima.

Habib konstatuje i to da je u njegovoj familiji koronavirusom zaraženo više od 20 osoba.

– Ne govorim o ljudima koje poznajem, već baš o bližoj rodbini. Neki od njih su bili i na intenzivnoj njezi. Neki od ljudi koje sam poznavao su i umrli… Pozivam sve Dagestance da ozbiljno shvate koronavirus. Virus ne bira. Ne interesuje ga kako se zovete ili prezivate, gdje radite, da li ste bogati ili siromašni. Svi obolijevaju. Možemo ga pobijediti samo ujedinjeni, naglašava Habib.

Avaz / Saff

Podijelite ovaj članak

Jeste li ovo pročitali?

Nisam ni pomislio da muslimani takvo nešto rade na mezarima!

Ugledni profesor iznenađen nesvakidašnjom neugodnosti na dženazi Pojava sasvim neobične novotarije na mezarju. Nisam ni …

error: Oo !!