TrecaGodinaBraka
TrecaGodinaBraka

Naučno istraživanje: “Treća godina braka najsretnija, peta najteža evo i zašto:

Zbog čega je treća godina, najsretnija u braku?

Prema rezultatima israživanja koje je sprovela advokatska kancelarija, koja se bavi brakorazvodnim parnicama, parovi su najsrećniji tokom treće godine braka. PREMA rezultatima israživanja javnog mnjenja koje je sprovela jedna od najvećih britanskih advokatskih kancelarija, koja se bavi brakorazvodnim parnicama, parovi su najsrećniji tokom treće godine braka.

Istraživači su anketirali 2.000 osoba i na osnovu njihovih odgovora ustanovili da prvu godinu većine brakova obeležava zadovoljstvo i ushićenje koje partneri osećaju mesecima posle svadbe.

10 stvari koje čine brak i 10 stvari koje ga ne čine Drugu godinu većina parova provodi u prilagođavanju životu udvoje i detaljnijem međusobnom upoznavanju.

Najsrećnija je treća godina

Najsrećnija je treća godina jer su se oba partnera do tada već u potpunosti navikla na bračni život i počinju da razmišljaju o proširenju porodice. Ali, samo dve godine kasnije, oni gube entuzijazam.Većina anketiranih parova priznaje da im je peta godina braka najteža, uglavnom zbog neispavanosti i umora kao posledica brige o deci.

Izvor.novosti.rs

Podijelite ovaj članak

Jeste li ovo pročitali?

Odlučio provjeriti da li ga supruga zaista voli. Uvidio da je žena zaista lukavija i mudrija od njega

Žena zna biti lukavija od muškarca što jest’, jest Jedan muškarac je, naime, odlučio da …

error: Oo !!