SineadOConnor
Status Sinead OConnor

Nakon prelaska na islam slavna pjevačica poručila: Bijelci su odvratni!

Iznenadila pristalice objavom da je promijenila vjeru i prešla na islam

Prošle godine je provela tri mjeseca u jednom centru za liječenje psihičkih trauma u New Jerseyju i to nakon što je punih 13 godina živjela s pogrešnom dijagnozom graničnog poremećaja ličnosti.

Slavna pjevačica Sinead O’Connor (51) je nedavno iznenadila pristalice objavom da je promijenila vjeru i prešla na islam. Shuhada Davitt, kako Sinead želi da je sada fanovi zovu je jučer napisala status na Twitteru.

– Strašno mi je žao. Ono što ću reći je jako rasistički i nikad nisam mislila da bi to moja duša mogla osjetiti. Ali zaista više nikad ne želim provoditi vrijeme s bijelcima (ako je to naziv za one koji nisu muslimani). Ni na tren, ni zbog kojeg razloga. Odvratni su – napisala je pjevačica.

Njeni pratitelji su joj napisali da ih je jako razočarala.

Posljednjih godina Sinead je objavama na društvenim mrežama nekoliko puta šokirala svijet. Ova zvijezda je tražila pomoć.

I’m terribly sorry. What I’m about to say is something so racist I never thought my soul could ever feel it. But truly I never wanna spend time with white people again (if that’s what non-muslims are called). Not for one moment, for any reason. They are disgusting.

— Shuhada’ Davitt (@MagdaDavitt77)

Prošle godine je provela tri mjeseca u jednom centru za liječenje psihičkih trauma u New Jerseyju i to nakon što je punih 13 godina živjela s pogrešnom dijagnozom graničnog poremećaja ličnosti.

U avgustu ove godine od pape Franje je zatražila da je službeno ekskomunicira iz Katoličke crkve, a prošlog mjeseca je prešla na islam.

– Biram sreću i samopoštovanje. Sad sam nova osoba – kaže Shuhada.

Da je Allah s.w.t.a. učvrsti u vjeri, da iskreno i ispravno praktikuje i živi vjeru islam. Amin!

Podijelite ovaj članak

Jeste li ovo pročitali?

Lejletul Miradz mubarek noc

Muslimani u nedjelju (27.02.2022) dočekuju odabranu noć Lejletu-l-Miradž

Šta za muslimane predstavlja ova noć? Noć Lejletu-l-Miradž za pripadnike islama predstavlja noć putovanja poslanika …

error: Oo !!