Lindsay Lohan: Možda pređem na Islam, to je divna religija

In Vijesti
Lindsay Lohan Islam Religija

Američka glumica Lindsay Lohan, za razliku od većine njenih kolega, stala je u odbranu američkog predsjednika Donalda Trumpa unatoč njegovim neukusnim i seksističkim komentarima koje joj je uputio dok je imala samo 18 godina.

Naime, Trump je u intervjuu 2004. godine rekao da je Lohan ‘vjerovatno jako dobra u krevetu, s obzirom da je tako jako problematična’.

U intervjuu koji je nedavno dala Daily Mailu, Lohan je rekla da bi svi trebali podržati Trumpa.

‘Ako ga ne možeš pobijediti, pridruži mu se’, kaže glumica.

Glumica poznata po ulogama u filmovima poput ‘Zamka za roditelje’ i ‘Opasne djevojke’, ali, još i više, po svojem razuzdanom životu i problemima s opijatima, nedavno je posjetila izbjeglički kamp u Turskoj gdje je posjetila Sirijce koji su tamo našli privremeno utočište.

Kaže kako se tokom posjete vrlo zainteresirala za islam te puno proučavala Kur’an, a na pitanje planira li možda preći na Islam, odgovorila je:

‘Ništa nije nemoguće. To je divna religija.’

Dodala je i kako je bila jako zabrinuta da će po povratku u Ameriku imati problema zbog svojih uvjerenja, pogotovo otkako je Trump zabranio ulaz u SAD stanovnicima sedam muslimanskih zemalja.

U posljednje vrijeme Lohan dosta vremena provodi s izbjeglicama iz Sirije, a nedavno se susrela i s turskim predsjednikom Erdoganom kako bi s njime razgovarala o statusu izbjeglica i kako im pomoći.

‘Turska zaista puno čini da pomogne izbjeglicama. Željela bih ovamo dovesti i predsjednika Trumpa da vidi sve pozitivne stvari koje se događaju i koliko Amerika pomaže.

Željela bih o problemu izbjeglica razgovarao i s Angelinom Jolie, Vladimirom Putinom, Donaldom Trumpom… Što više važnih ljudi, to bolje.’

(Izvor: Agencije)

You may also read!

Otac TriKcerke

Otac za bajram umjesto kćerkama, zadnje tri marke dao prosjaku. Kasnije se desilo čudo:

Bajram mubarek babo!!,- gurale su se tri kćerkice na vratima koja će prva poljubiti oca koji je upravo došao

Read More...
Kcerka PlacBajram

Obavezno pročitajte! Sva djeca obukla novu odjeću za Bajram, a ona kćerka vladara u oskudnoj odjeći

Spominje se da je jedanput, za vrijeme Bajrama, kćerkica Omera ibn Abdul-Aziza ušla kod babe plačući. Omer ibn Abdul-Aziz

Read More...
Ispravno ObucenHidzab

Za sestre – Ako ispunjavate ove uvjete, onda ste ispravno obukle hidžab:

Uvjeti vezani za oblačenje hidžaba: Prema Kur’anu i sunnetu, postoji šest osnovnih kriterijuma da bi oblačenje bilo ispravno: Obima

Read More...

Mobile Sliding Menu

error: Oo !!