Lindsay Lohan: Možda pređem na Islam, to je divna religija

In Vijesti
Lindsay Lohan Islam Religija

Američka glumica Lindsay Lohan, za razliku od većine njenih kolega, stala je u odbranu američkog predsjednika Donalda Trumpa unatoč njegovim neukusnim i seksističkim komentarima koje joj je uputio dok je imala samo 18 godina.

Naime, Trump je u intervjuu 2004. godine rekao da je Lohan ‘vjerovatno jako dobra u krevetu, s obzirom da je tako jako problematična’.

U intervjuu koji je nedavno dala Daily Mailu, Lohan je rekla da bi svi trebali podržati Trumpa.

‘Ako ga ne možeš pobijediti, pridruži mu se’, kaže glumica.

Glumica poznata po ulogama u filmovima poput ‘Zamka za roditelje’ i ‘Opasne djevojke’, ali, još i više, po svojem razuzdanom životu i problemima s opijatima, nedavno je posjetila izbjeglički kamp u Turskoj gdje je posjetila Sirijce koji su tamo našli privremeno utočište.

Kaže kako se tokom posjete vrlo zainteresirala za islam te puno proučavala Kur’an, a na pitanje planira li možda preći na Islam, odgovorila je:

‘Ništa nije nemoguće. To je divna religija.’

Dodala je i kako je bila jako zabrinuta da će po povratku u Ameriku imati problema zbog svojih uvjerenja, pogotovo otkako je Trump zabranio ulaz u SAD stanovnicima sedam muslimanskih zemalja.

U posljednje vrijeme Lohan dosta vremena provodi s izbjeglicama iz Sirije, a nedavno se susrela i s turskim predsjednikom Erdoganom kako bi s njime razgovarala o statusu izbjeglica i kako im pomoći.

‘Turska zaista puno čini da pomogne izbjeglicama. Željela bih ovamo dovesti i predsjednika Trumpa da vidi sve pozitivne stvari koje se događaju i koliko Amerika pomaže.

Željela bih o problemu izbjeglica razgovarao i s Angelinom Jolie, Vladimirom Putinom, Donaldom Trumpom… Što više važnih ljudi, to bolje.’

(Izvor: Agencije)

You may also read!

Covjek Koji Se Stidio Svoje Supruge

Savjetujem vam da pročitate jer ćete naći pouku: Čovjek koji se stidio svoje supruge

Ovaj događaj nam je ispričao poznati kardiolog dr. Halid El Džebir. Priču nam je prenio na jednom od svojih

Read More...
Prijatelji Kajanje Roditelji

Često čujemo naše prijatelje, nakon što im roditelji, kako se kaju… Stoga, pročitajte šta možemo uraditi za njih

Često čujemo naše prijatelje, nakon što im umru otac ili majka, kako se kaju zbog određenih propuštenih postupaka dobročinstva

Read More...
JaSamSe Pobulila

“Ja sam se ‘pobulila’, pa gdje ću preuzet novac? Gdje ja da se obratim da dobijem pare?”

Taj telefon,čitav dan zvoni i veza se prekida nakon što se javim.Uh…Pomalo gubim strpljenje ali sama sebe korim i

Read More...

Mobile Sliding Menu

error: Oo !!